Унікальне обладнання і орхідеї завезли в Обласну клінічну лікарню у Харкові (ФОТО)

24.04.2013 11:34 Суспільство
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
У приймально-діагностичному відділенні Обласної клінічної лікарні закінчили капремонт.

Було повністю замінено покриття стін, стелі, підлоги, оновлено киснепостачання та електропостачання з використанням сучасних енергозберігаючих пристроїв, замінені стояки водопостачання і каналізації, відремонтована система опалення. Також у відділення був закуплений сучасний рентгенодіагностичний комплекс “Медикс” на три робочі місця. Підвіконня ж по всьому поверху прикрасили орхідеями.

- Тут немає нічого зайвого, все чисто, акуратно, комфортно і безпечно, а найголовніше - тут є необхідне медичне обладнання, яке на першому етапі допоможе поставити точний діагноз і підготувати людину до ургентної або планової операції, якщо таке буде рішення лікарів, - зазначив Михайло Добкін.

БІЛЬШЕ ФОТО З ВІДКРИТТЯ ЛІКАРНІ ДИВІТЬСЯ ТУТ

За словами головного лікаря КЗОЗ “Обласної клінічної лікарні — Центра екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” Богдана Федака, вдалося навіть зробити невелике перепланування. Зокрема, у відділенні переставили у більш зручні місця дверні отвори.

- До цього часу відділення лише приймало пацієнтів і надавало першу допомогу. Зараз же є можливість в ургентний час провести обстеження хворих, і не потрібно вже людей ганяти по різних поверхам лікарні. Все це можна зробити тут, - сказав Богдан Федак. - На перший поверх ми знести і докупили обладнання для ультразвукової і лабораторної діагностики, обстеження шлунку тощо.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта