Як новорічні дітлахи заробили собі гроші на підгузки на Харківщині (ФОТО)

04.01.2013 11:12 Суспільство
Фото Ірини Гудзь Фото Ірини Гудзь
Дітям, народженим 1 січня, подарували по 5 тисяч грн.

Сьогодні батьків дітей, народжений 1 січня у Харківському регіональному перинатальному центрі, перший заступник голови Харківської обласної ради Олена Олешко та заступник голови Харківської облдержадміністрації Євген Савін поздоровили із народженням дітей та вручили їй матеріальну допомогу у розмірі 5 тисяч грн. Усього новорічних немовлят п'ятеро. Двоє із них харків'яни.

- У нас народилися п'ять дітей, дві дівчинки і три хлопчика. Найменша дитина важить 3,1 кг, найбільший хлопчик — 4,2 кг, - розповіла керівник Харківського регіонального перинатального центру Ірина Кондратова.

У родини Нохрін маленький Сашко — перша дитина. Батько Валерій настільки хвилювався за вагітну дружину, що у пологову залу пішов разом із нею. І хоча хлопчику вже чотири дні, від жінки та дитини молодий батько не відходить. Як “СК” розповіли медсестри, Валерій навіть носить на рука дружину у душ.

- У нас були партнерські пологи. Я весь час був із дружиною, - сказав Валерій Нохрін. - Коли чоловік присутній на пологах, жінка відчуває себе спокійніше, легше переносить процес дітонародження. Я думаю, моя дружина залишилася задоволеною.

Підбиваючи підсумки 2012 року, керівник Харківського регіонального перинатального центру запевнила, що на немовлят рік дракона був урожайним. У порівнянні із 2011 роком на Харківщині народилося на 10-20 % дітей більше.

Ірина Гудзь

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта