Заробіток на дитячому харчуванні. Прокуратура розслідує зловживання чугуївських посадовців

05.03.2013 09:24 Суспільство
http://www.anaparegion.ru http://www.anaparegion.ru
Чугуївська міжрайонна прокуратура під час перевірки відділу освіти Чугуївської міськради виявила факти закупівлі продуктів для навчальних закладів за завищеними цінами.

Про це повідомив офіційний сайт прокуратури Харківської області.

Як повідомив в.о. міжрайонного прокурора Олександр Туренко, прокуратура із залученням контролюючих органів перевіряла додержання вимог законодавства під час проведення закупівель за державні кошти міськрадою. З’ясувалося, що посадовці відділу освіти не провели тендер серед постачальників продуктів харчування.

Протягом майже усього 2011 року продукти закуповувалися за завищеними цінами. Місцевому бюджету було завдано більше 80 тис. грн збитків.

Прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальне провадження розпочате за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 364 (зловживання службовими повноваженнями з метою одержання неправомірної вигоди для себе чи інших осіб).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 500 до 2 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років.

Матеріали для провадження досудового розслідування направлені в міліцію.

Автор: Администратор сайта