Жінка народила у потягу Одеса – Харків. Пологи прийняв студент

20.08.2012 06:32 Суспільство
20-річний житель Кременчука, повертаючись додому після вступу в медінститут, прийняв пологи у поїзді «Одеса-Харків».

«Я стояв у тамбурі і спілкувався з дівчатами, коли підійшла провідниця і запитала, чи немає серед нас медиків. Я сказав, що закінчив медучилище в Кременчуці і тільки вступив до медвузів. Вона схопила мене за руку і повела в плацкартний вагон № 15. По дорозі повідомила, що у жінки почалися перейми, а до найближчої станції ще довго їхати ", - розповів хлопець, пише Сегодня.

"На місці біля жінки сидів її чоловік і вимагав розвернути поїзд назад на Одесу. Я зрозумів, що жінка вже ось-ось народить. Ми завісили всі простирадлами, люди пішли на інші місця. Одна з жінок мені допомагала - вважала по секундах сутички. Я обробив руки горілкою і приймав пологи. Пологи були не прості - пуповина обмотала шию дитині », - повідомив житель Кременчука.

За інформацією майбутнього медика, породіллі на вигляд близько 40 років. Вона їхала до Харкова з сім'єю. В 1:00 25 хвилин жінка народила хлопчика.

«Дитина важить десь більше 3 кг. Нормальний малюк. Жінку і новонароджену дитину зняли з поїзда на станції Вознесенськ лікарі», - сказав він.

Джерело: Сегодня
Автор: Администратор сайта