Любов Успенська представила пісню на рідній українській мові

01.11.2019 10:45 Культура
Не так давно під час свого візиту на фестиваль "Лайма Рандеву" в Юрмалі Любов Успенська обіцяла незабаром представити пісню українською мовою.

Не минуло й двох місяців, як співачка стримала слово і презентує новий сингл "Бути без тебе" в дуеті зі своїм другом, автором з Одеси Андрієм Большедворскім.

"Бути без тебе" - пісня-зізнання в коханні і ностальгії по коханій людині, яка на рідній мові Любові звучить особливо мелодійно. Нагадаємо, артистка народилася і все юнацтво провела в Києві. Співачка не раз згадувала, як тусувалася в кафе «Хрещатик», а школу прогулювала, катаючись на автобусі від хутора Відрадний до площі Льва Толстого.

Вже 10 листопада Любов Успенська вперше представить live-прем'єру пісні "Бути без тебе" під час свого великого ювілейного шоу "Історія одного кохання", яке пройде в Палаці спорту в Києві.

- Я буду співати свою українську пісню "Бути без тебе", яку написав мій друг з Одеси Андрій Большедворскій. Українці в Одесі сказали, що не очікували, що я ще пам'ятаю українську мову, і що у мене навіть вийшло без акценту! А, насправді, просто потрібна була практика! - розповіла Любов Успенська - Колись, коли я жила в Києві і ще була дівчинкою, я приходила на концерти у Дворі спорту і думала: "Як же круто співати в Палаці спорту"! І ось настав момент, коли я буду там співати! 10 листопада запрошую всіх!

Крім live-прем'єри пісні "Бути без тебе" Любов Успенська виконає свої найгучніші хіти: "До єдиного ніжному", "Кабріолет", "Пропадаю я", "Ангел-охоронець", "Люба Любонька", "Гітара мається" та інші .

Відразу після київського концерту Любов Успенська відправиться в тур по містах України, де вже місяць як оголошені солд-аути на вечірні концерти і додаткові шоу! У кожному з міст співачка виступить в театрі опери та балету, о 16:00 та приклади 19:00: 11 листопада - в Одесі, 12 листопада - в Харкові і 13 листопада - в Дніпрі.

Квитки на всі концерти туру можна придбати на сайті https://kontramarka.ua і в касах міст.