Побратися на добу можна буде під Харковом

29.08.2018 16:37 Область Online
Фото: vacare.com.ua Фото: vacare.com.ua
Гостей фестивалю обрядового та сучасного весільного дійства «Весілля в Малинівці – плюс» чекає багато приємних сюрпризів.

Грандіозне весільне дійство традиційно відбудеться в Малинівці (Чугуївський район) 8 вересня. Під «Аркою закоханих» всі охочі зможуть зареєструвати шлюб на добу, а сімейні пари, які побралися в попередні роки на фестивалі, візьмуть участь у флешмобі. Незабутнім обіцяє стати фестиваль і для молодят Чугуївщини, які цього дня стануть на рушник. Новостворені родини привітає особисто голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична (захід відбуватиметься під її патронатом).

Незвичайним місцем зізнання у коханні, пропозиції руки і серця або просто романтичного побачення стане повітряна куля, що злетить у небо.

На тих, хто цікавиться народним мистецтвом, чекатимуть у «Місті майстрів». Тут можна буде не лише придбати ексклюзивні вироби, але й створити їх власноруч.
На тематичній галявині представлять гумористичні весільні обереги та запросять гостей взяти участь у веселих ворожіннях.

Тим, хто відчуває в собі акторський талант, «Весільний кінопавільйон» запропонує пройти справжній кастинг, взяти участь у кінопробах та зйомках фільму.
Крім того, у програмі фестивалю – показ весільних обрядів Слобожанщини та різних народів, виступи аматорів народної творчості та фольклорних колективів, шоу весільних оркестрів, караоке та багато іншого.

Кульмінацією свята стануть виступи зірок — Ольги Цибульської та Олега Вінника. Завершенням святкового дня стануть фаєр-шоу та дискотека. Автобуси з лого фестивалю курсуватимуть до Малинівки від станції метро «Індустріальна».

Читайте також: Селищна школа з Харківщини увійшла до списку кращих освітянських закладів

Андрій Соха