Ідеї кращих подарунків на день Святого Валентина 2021

15.12.2020 10:16 Корисно
День Святого Валентина - це чудове свято, яке хоч і прийшло в наші краї не так давно, але вже встигло полюбитися всім українцям. Саме тому, багато хто з закоханих пар відзначають цей день, готують один одному романтичні сюрпризи і дарують найкращі й цікаві подарунки. Спеціально для вас ми зібрали кілька подарунків, які будуть найбільш популярними у якості гарного презенту на 14 лютого в 2021 році.

Проектор

З огляду на той факт, що майже весь 2020 рік ми були позбавлені можливості відвідувати кінотеатри, то такий презент як проектор точно припаде до душі вашій другій половинці! Завдяки цьому девайсу ви можете влаштовувати романтичні вечори і разом дивитися улюблені фільми, мультфільми або серіали. А можете збирати галасливі тусовки і переглядати відео з ваших спільних вечірок або ж старе кіно, яке подобається вам і вашим друзям.

Сертифікат

У наш час досить складно догодити цікавим і яким-небудь незвичайним подарунком, навіть якщо ви і добре знаєте смаки своєї коханої людини. Для того, щоб точно не помилитися з подарунком на день Святого Валентина найкраще придбати подарунковий сертифікат на https://onecard.gift/podarki-na-14-fevralya.  Зручність такого подарунка полягає в декількох факторах, зокрема в тому, що власник такої карти в майбутньому сам зможе вибрати магазин для шопінгу і той презент, про який він давно мріяв і який би хотів отримати. Крім того, зробити він це зможе протягом 500 днів, а це значить, що він точно встигне визначитися з тим, чого б він хотів.

Улюблені напої

Ще одне непогане рішення - це дарувати своїй коханій людині на 14 лютого напої, які їй найбільше подобаються. Він може бути алкогольним, наприклад це може бути віскі, бренді, коньяк, самбука, текіла, вино, шампанське, лікер тощо. Ну а якщо ваша друга половинка не п'є спиртне, то ви можете придбати набір чаю і кави, а також топпинг і спеції для створення ідеальних напоїв.

Скретч карта

Для тих хто так і не зміг вибратися нікуди в 2020 році буде як мінімум приємно будувати плани на майбутні подорожі. І скретч карта - це прекрасний презент, адже з його допомогою можна буде мріяти про те, куди саме ви вирушите у відпустку з коханою людиною. Крім того, ви можете витирати верхній скретч шар та наочно бачачи, в яких країнах ви разом вже встигли побувати.

Безпровідні навушники

Один з трендових подарунків, які точно припадуть до душі абсолютно кожному - це бездротові навушники, переваги яких давно вже встигли оцінити багато українців. Ви можете придбати навушники air pods або інших фірм і вручити їх своїй другій половинці, а ваша кохана людина вже зможе займатися в більш комфортних умовах спортом, слухати улюблені мелодії під час прогулянки, подорожей і так далі.

Ви можете вибрати один із запропонованих нами варіантів і влаштувати для коханої людини в день всіх закоханих найкраще і цікаве святкування! А найголовніше - це провести цей день тільки вдвох, тоді він точно буде наповнений романтикою і любов'ю!