Тренди чоловічих спортивних костюмів в 2020

21.04.2020 12:52 Корисно

Кожен поважаючий себе любитель активного проведення часу має в своєму гардеробі спортивний костюм. Але час йде і мода не стоїть на місці, тому якщо ви задумалися про оновлення своїх спортивних речей або зовсім придбанні, то тоді вам сюди - bolf.ua. Тут ви зможете задовольнити найсміливіші свої «модні» потреби.

Матеріали в чоловічих спортивних костюмах

Перше, на що ми звертаємо увагу при виборі спортивного костюма - це матеріал, з якого він зроблений.

Для повноцінного заняття спортом вам необхідна річ, яка буде зручна, яка не обмежуватиме вас в рухах і при цьому вона ще повинна бути з правильного матеріалу, який послужить для повноцінної циркуляції повітря, щоб ваше тіло змогло дихати і забезпечувати, таким чином, правильний теплообмін.

Які ж матеріали використовує виробник якісної спортивного одягу в 2020 році? Пора розібратися. Сучасні технології дозволяють забезпечити терморегуляцію тіла не тільки за допомогою натуральних матеріалів, але і з тканин штучного походження. Однак переважають все ж суміші різних волокон.

На першому місці, як завжди, бавовна. Це натуральний продукт, який відмінно вбирає в себе вологу, що виходить з організму під час занять. Це дозволяє тілу дихати. Також він вважається гіпоалергенним, що дозволить уникнути додаткових ускладнень у вигляді алергічних реакцій. Однак використання 100% бавовни в костюмі теж не створить вам ідеальних умов для тренувань, так як в чистому вигляді цей матеріал погано тягнеться. Тому вибирайте суміш бавовни з штучним матеріалом.

Еластан. Це синтетично виведене волокно, яке володіє відмінними властивостями:

  • Прекрасно витримує вологу, воду, піт, сонячні промені і навіть морську сіль;
  • Добре розтягується. Високий вміст еластану буде показником того, що дана річ дуже добре тягнеться.

Поліестер. Це теж синтетичний матеріал, який все також добре циркулює повітря. Він швидко сохне, не вимагає делікатного зберігання, так як не мнеться. Дуже надійний матеріал, який зберігає свої властивості навіть при частих праннях.

Який чоловічий спортивний костюм вибрати?

Якщо у вас немає чіткого розуміння, яким видом спорту ви будете займатися, то беріть класичний варіант. Він підійде для більшості видів активного відпочинку, в тому числі і походів на природу.

Якщо ж є чітко встановлена дисципліна спорту, то підбирайте костюм строго під даний вид спорту.