Тіла заступника Нелі Штепи та його водія знайшли у лісі на межі з Харківщиною

Тіла Кульматицького і Голоти були знайдені 31 січня біля лісопосадки біля дороги, що веде в Харківську область, людьми, що проїжджали по дорозі.

Про це йдеться в повідомленні відділу зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ в області.

Співробітники Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області розслідують вбивство раніше викраденого колишнього заступника мера Слов'янська Володимира Кульматицького та його водія Геннадія Голоти в Олександрівському районі області.

За словами заступника начальника Олександрівського райвідділу міліції Олексія Іващенка, тіла були знайдені за 25 метрів від дороги.

"Експерт зафіксував по 2 вогнепальних поранення у кожного загиблого. Мобільних телефонів при них не було, проте всі цінні речі залишилися на місці", - сказав Іващенко.

Особи вбитих встановили по базі безвісти зниклих.

"Слов'янські колеги впізнали в одному з чоловіків Володимира Кульматицького, який був викрадений зі свого будинку 28 січня разом з автомобілем. Другий загиблий - Геннадій Голота, імовірно в день викрадення він перебував разом із Кульматицьким", - повідомив Іващенко.

Обидва тіла направлені на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу (вбивство 2 і більше осіб).

Досудове розслідування проводиться за участю ГУ МВС в області.

Автор: Администратор сайта