У зоні АТО в результаті ДТП загинули 13 нацгвардійців

В результаті потрійного ДТП у зоні АТО загинули 12 нацгвардійців. Трагедія відбулася вчора, 5 січня.

Вночі в лікарні від отриманих в ДТП травм помер ще один військовий. Таким чином в аварії в зоні АТО загинули 13 українських військових. Про це повідомляє Громадське.

Загинули бійці батальйону Національної гвардії імені Кульчицького, які їхали на ротацію. Поранені перебувають у лікарні в Артемівську.

За даними МВС, 5 січня під час здійснення ротації добровольців і військовослужбовців за контрактом Національної гвардії України в зоні проведення АТО, через погані погодні умови сталося зіткнення військових автомобілів КрАЗ і автобуса "Богдан". В результаті дорожньо-транспортної пригоди на місці загинули 12 військовослужбовців. Близько 20 отримали травми.

Оперативний штаб Національної гвардії України відкрив "гарячу лінію" для надання інформації рідним та близьким постраждалих (044) 226-22-52.

ДТП сталася біля села Міньківка, в Донецькій області. За даними харківських волонтерів до місцевого госптілаю привезли 11 бійців батальйону. В одного з військових - перелом спини. У Харкові всі бажаючі вже зранку здають кров.

Джерело: Громадське ТВ
Автор: Менеджер сайта