Податкова "накрила" партію контрабандних цигарок у Харкові

13.12.2012 06:56 Економіка
http://www.objectiv.tv http://www.objectiv.tv
Податкова міліція Харкова затримала двох молодиків, які продавали цигарки біля одного з ринків м. Харкова.

При цьому, один із хлопців реалізовував тютюнові вироби пересічним громадянам за готівку без дозвільних документів, а інший зберігав товар без марок акцизного податку. В асортименті були цигарки не тільки українського виробника, а й  товар з Російської Федерації, Білорусії та Молдови.

Усі тютюнові вироби у кількості понад 3 тисячі пачок на загальну суму більше 36 тисяч гривень вилучені з незаконного обігу.У відношенні хлопців порушені адміністративні справи.

ДПС України у Харківській області інформує, що з метою посилення контролю за виробництвом  тютюнових виробів та алкогольних напоїв  у Харківській області фахівцями податкової міліції активно проводяться  заходи з протидії незаконному обігу подібної продукції під назвою операція «Акциз».

Уже протягом тижня під пильним зором податківців  Харківського регіону  знаходяться як крамниці, так  і підприємства - виробники спирту та лікеро-горілчаних виробів.

З числа найбільш досвідчених співробітників податкової міліції м. Харкова та області були створені робочі групи, які  ретельно перевіряють всю наявну інформацію щодо правопорушень у сфері виробництва і обігу підакцизних товарів.

Автор: Администратор сайта