Як в Україні вивести гроші з букмекерських контор

Promo
12.05.2020 15:25 Економіка
фото imgur.com фото imgur.com
Зараз це дуже зручний і легкий процес, який раніше забирав багато нервів і зусиль. Це пов’язано з тим, що на рівні влади до букмекерських контор ставляться позитивно. Зокрема, до кінця 2020 року Верховна Рада планує прийняти в другому читанні закон про легалізацію грального бізнесу та азартних ігор.

Однак уже зараз з виведенням грошей з букмекерської контори не повинно виникнути проблем. Насамперед, потрібно дотримуватися простих правил, щоб букмекер випадково не запідозрив вас у шахрайстві. Тому не можна часто поповнювати рахунок і виводити кошти без виконання ставок. Не потрібно переводити кошти другу (в деяких БК є така опція), а також треба враховувати, що гроші на рахунок вводити і виводити можна тільки одним способом. Якщо ви зробили депозит з карти Приватбанку, то і виводити потрібно саме на неї. У разі порушення будь-якого з цих компонентів букмекерська контора отримає формальний привід для перевірки вашого акаунту з боку служби безпеки.

Одним з найбільш популярних варіантів для кешауту є банківська карта. Для того щоб вивести гроші на неї, потрібно лише ввести її номер і вказати необхідну суму. Надходження грошей на рахунок довго чекати не доведеться. Зазвичай максимальний термін виведення – п’ять днів. Букмекер просто страхується на випадок непередбачених обставин. У більшості випадків гроші приходять протягом доби, а іноді виведення коштів узагалі займає не більше півгодини. Банки не йдуть на співпрацю з шахраями, тому наявність такого способу операцій з рахунком свідчить на користь обраної вами контори. Також варто відзначити, що за операції з банківськими картами букмекери не стягують комісію.

Другий популярний спосіб виведення кошти в Україні – електронні гаманці. В країні активні більшість відомих платіжних сервісів QIWI, WebMoney і навіть Skrill, який перестав працювати на території Росії. Також можна вивести гроші на рахунок мобільного оператора – наприклад, МТС Україна та LifeCell. У такому разі кошти надійдуть вам на телефон.

Виводити можна також за допомогою платіжних систем, таких як Neteller і ECO, або використовувати криптовалюту. Багато букмекерських контор дозволяють робити депозити і кешаути в криптовалюті.

Важливий момент – верифікація акаунту на сайті букмекера. Це процес підтвердження особи, який проходять відразу, коли реєструються. Саме тому без наявності паспорта у вас не вийде зняти свої кошти з електронних рахунків або карт. Процес верифікації має на увазі відправлення копії паспорта електронною поштою. Іноді з клієнтами букмекерських контор зідзвонюються по відеозв’язку для підтвердження особи. Так роблять багато служб безпеки контор. Без цієї процедури неможливо вивести гроші з акаунту.

Джерело: BetON