Порошенко хоче змінити тактику АТО, Росія готова ввести війська

14.07.2014 11:00 Суспільство
http://novayagazeta-ug.ru/ http://novayagazeta-ug.ru/

Президент П. Порошенко відмітив необхідність деяких змін у тактиці, які б дозволили звузити зону проведення антитерористичної операції, посилити захист кордонів та зробити все для того, щоб забезпечити захист мирного населення. Про це йшлося під час наради Президента із силовиками.

“За останні три дні проти Збройних Сил України було застосовано нову російську систему залпового вогню”, — зазначив він. Також підтверджуються дані про те, що участь в бойових діях проти українських сил ведуть кадрові російські офіцери.

Читайте також: АТО НА ДОНБАСІ: ПЕРЕМОГИ ТА ВТРАТИ ЗА 12-14 ЛИПНЯ (ФОТО, ВІДЕО)
                      АТО НА ДОНБАСІ: У МОЗ ПІДРАХУВАЛИ ЗАГИБЛИХ, АРМІЯ АТАКУВАЛА БОЙОВИКІВ. Є ЖЕРТВИ
                       ЯКУ РОБОТУ ПРОПОНУЮТЬ ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ З ДОНБАСУ НА ХАРКІВЩИНІ

Також Порошенко поставив перед генеральним директором державного концерну “Укроборонпром” Романом Романовим завдання для підвищення ефективності бойових дій вже за тиждень покращити стан справ із забезпеченням зброєю військових у зоні АТО.

Тим часом у мережі з'явилося повідомлення про те, що у Ростовську область Росії прибувають підрозділи груп спецназу ГРУ РФ і вже завтра вони можуть увійти в Україну.

Про це повідомив керівник центру військово-політичних досліджень, координатор групи “Інформаційний опір” Дмитро Тимчук.

“За минулі вихідні, і ми про це не повідомляли, ми отримали вичерпну інформацію і підтвердження, що в Ростовську область прибувають підрозділи груп спецназу, це розвідувально-диверсійні групи бригад ГРУ РФ. Згідно з іншими даними, командири спецпідрозділів зорієнтовані на те, що вони будуть введені на територію України 15 числа, тобто завтра. І ця дата неодноразово проходила у інформації, яку ми отримували”, - повідомив Д.Тимчук.

У Раді національної безпеки і оборони на даний момент не мають підтверджених даних про те, що РФ має намір ввести 15 липня війська на територію України, повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

"У нас поки що немає чіткої і достовірної інформації про те, що саме 15 липня розпочнеться введення російських військ в Україну", - сказав він.

Автор: Администратор сайта