Янукович зробив заяву: У відставку не збираюся, їздитиму по Сходу України (ВИДЕО)

22.02.2014 14:09 Влада
Сьогодні з'явилося інтерв'ю Президента України Віктора Януковича, у якому він називає все, що відбувається у країні, державним переворотом.

- Я впевнений в тому, це приклад державного перевороту, - каже Віктор Янукович. - Я робив все для того, щоб у країні не було кровопролиття. Ми прийняли два закони про амністію. Ми робили всі кроки, які б стабілізували суспільно-політичну ситуацію в країні. Але сталося так, як сталося. 

Президент каже, що зараз робить усе, аби не допустити кровопролиття вже близьких йому людей. І запевняє, що нікуди з країни їхати не збирається, як і йти у відставку.

- Я законно обраний Президент. Мені давали гарантії безпеки всі міжнародні посередники, з якими я працював. Я подивлюся, як вони будуть виконувати цю роль, - заявляє в інтерв’ю глава держави.

На запитання, що робитиме далі, Віктор Янукович відповідає, що захищатиме свою країну від розколу.

- Я буду робити все, щоб зупинити кровопролиття. Я далі поїду Південним Сходом країни, який поки ще більш безпечний. Я буду зустрічатися з людьми, - каже Президент. - У мене немає страху. Мене охоплює горе за нашу країну. Я відчуваю відповідальність.

Про свої подальші кроки Віктор Янукович обіцяє щодня говорити публічно.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта