Бути в курсі подій із каналом «112 Україна» на онлайн-ТВ

Promo
14.01.2021 11:34 Корисно
Сучасні можливості перегляду звичайних телевізійних каналів просто вражають. Раніше потрібно було сідати перед телевізором, домовлятися з рідними, подивитися фільм чи футбольний матч.

Сучасні можливості перегляду звичайних телевізійних каналів просто вражають. Раніше потрібно було сідати перед телевізором, домовлятися з рідними, подивитися фільм чи футбольний матч. Сьогодні інтернет і нові технології дозволяють долучитися до улюбленого телеканалу у будь-якому місці і в будь-який час. І контент стає доступним на різних пристроях – і на смартфоні, і на планшеті, і на ПК. Реальним усе це робить онлайн-телебачення Sweet.tv.

У чому суть онлайн-ТВ

Технології передачі даних, які використовують сучасні ОТТ-сервіси, сьогодні є досить прогресивними. Це вже відчули на собі користувачі, які зазначають такі переваги інтернет-телебачення:

  • висока якість зображення й аудіодоріжки. Глядачам стали доступні канали в HD- або 4К-якості зі звуком 5.1;
  • один оплачений тариф дає можливість одночасного перегляду на кількох пристроях (до 5);
  • можна налаштувати функцію відтермінованого доступу. Це дозволяє дивитися програму навіть через 14 днів після виходу в етер.

Загалом у підписках пропонують близько 200 телеканалів. Серед них варто згадати загальнонаціональні канали. Наприклад, за допомогою стрімінгових технологій український глядач може дивитися 112 канал онлайн, новинні програми 1+1, «Україна HD», ICTV та багатьох інших.

Канал «112 Україна» – оперативна інформація про гарячі події

Різноманітні інформаційні й аналітичні передачі доступні для перегляду онлайн на цьому ресурсі. З ним глядач точно буде в курсі всіх новин регіону, України та світу. Трансляція ведеться зі спеціально обладнаних студій. Запрошені експерти професійно коментують події зі сфери економіки, політики, права, медицини, культури.
Найбільш популярними програмами є:
«Пульс». Політичне шоу, у якому розглядають гострі теми, запрошують епатажних політиків. Ведучі намагаються отримати відповіді від посадовців і від тих, хто приймає важливі для країни рішення;
«Голос народу». За результатами соціологічного опитування це ток-шоу очолює рейтинг інформаційних програм. Під час трансляції редакція отримує безліч запитань від глядачів, які прагнуть звернутися зі своїми проблемами до високопосадовців;
«Люди». У цьому міжнародному телевізійному проєкті щотижня можна почути думку експертів з Великобританії, Швеції, Ізраїлю, України стосовно ситуації у світі, в окремих регіонах;
«Урядовий квартал». Мета творців цієї програми – дати висловитися тим, хто приймає важливі рішення у країні, дізнатися, що є причиною саме таких дій уряду, оцінити наслідки;
«112 хвилин». Ранкове шоу, у якому телеглядачі можуть разом із компетентними ведучими підбити підсумки тих подій, що сталися напередодні, дізнатися про плани на день, що настає.
І зрозуміло, що в топі переглядів – оперативне висвітлення подій у новинних блоках, які виходять в етер щогодини. Щоб бути в курсі всієї актуальної інформації, потрібно під’єднатися до онлайн-телебачення Sweet.tv.

Як постійно тримати руку на пульсі

Можливість переглядати в будь-який час доби новинні програми потужних медіа країни доступна з підключенням до стримінгової платформи Sweet.tv.

Для цього достатньо завантажити мобільний додаток Sweet.tv або зареєструватися на офіційному сайті. Одразу користувачу стає доступним безкоштовний тестовий режим, під час якого він може перевірити всі налаштування, визначитися з тарифним планом. Для першого тестування надається 7 діб, але цей період можна подовжити за 1 грн до 14 діб.

Серед додаткових бонусів, які отримає зареєстрований клієнт, – ексклюзивна колекція культових художніх і документальних фільмів, серіалів, мультиків українською. Особливістю онлайн-кінотеатру Sweet.tv є те, що компанія уклала контракти з найбільшими світовими голлівудськими студіями Disney, Universal. Це дозволило отримати доступ до оригінальних кінострічок і зробити професійний дубляж.

Підключення до Sweet.tv – це гарантія доступності високоякісного контенту з будь-якого куточка України.