Мікрокредитування – чудова альтернатива типовим банківським кредитам

Promo
07.06.2021 11:36 Корисно
Певно, що кожен сучасний житель нашої країни опинявся у ситуаціях, коли йому бракувало коштів до зарплатні, стипендії або пенсії. Звертатися у банківську установу у випадку, коли треба лише декілька діб перечекати відсутність грошей – не найкращий варіант. Натомість – є альтернатива. Можна скористатись послугами компаній, що займаються наданням мікрокредитів.

Кому можуть знадобитись мікрокредити?

Цей вид кредитування чудового підходить для усіх погано соціально захищених верств населення, адже саме вони частіше за все потрапляють у ситуації, в яких конче необхідні невеликі за своїм обсягом грошові суми на короткий термін. До таких верств можна віднести зокрема:

•    Пенсіонерів; 
•    Студентів; 
•    Осіб, що перебувають у декретній відпустці; 
•    Тим, хто не має офіційного працевлаштування. 

Очевидно, що це лише приблизний перелік категорій осіб, яким може знадобитись отримання мікрокредиту. Загалом, до переліку цих верств населення можуть входити усі офіційно й неофіційно працевлаштовані громадяни України, віком від 18-ти до 90-та років.

Що потрібно для того, або скористатися послугами з мікрокредитування?

Ще однією напрочуд гарною властивістю установ, що надають послуги з мікрокредитування є доволі невеликий перелік потрібних документів. Судіть самі, для того, щоб отримати кредит у компанії, що знаходиться за посиланням https://www.krediti24.com.ua/, необхідно надати лише:

•    Паспорт; 
•    Ідентифікаційний код платника податків. 

У окремих випадках, з метою протиборства шахрайству, може також окремо знадобитися ваше фото з паспортом у руках, де чітко можна бачити ваше обличчя, а також увесь текст на офіційному документі, що посвідчує вашу особу. Відмітимо, що подібний розвиток подій є доволі рідким і зазвичай виникає раз на декілька сотень випадків.

Переваги мікрокредитування

Мікрокредитування має безліч позитивних рис у порівнянні з кредитами, що їх надають традиційні банківські установи. Саме тому не доводиться дивуватися, що більша частина сучасних позичальників усе частіше і частіше звертається за допомогою у разі грошових негараздів саме до організацій, що надають мікрокредити. Серед найбільш привабливих рис варто виділити:

•    Короткий термін оформлення кредиту. Частіше за все, для оформлення необхідно почекати не більше 15-ти або 20-ти хвилин. 
•    Немає необхідності фізично відвідувати установу для отримання позики. В більшості випадків достатньо оформити кредит онлайн. 
•    Грошовий переказ можна провести на будь-яку банківську картку, без необхідності її оформлення. 

Окрім того, потрібно відмітити, що такий вид кредитування є вигідним у випадку, коли позику беруть на короткий строк, оскільки процента ставка майже ніколи не перевищує 1% на день.

 

Автор: Олена Загребельна

Теги: