Огляд букмекерської контори Бетвиннер

Promo
29.04.2021 12:08 Корисно
Огляд букмекерської контори Betwinner: способи реєстрації на порталі букмекера, бонусна програма для Беттери + новий промокод на 2021 рік.

Букмекерська контора Бетвиннер розпочала прийом ставок у 2007 році. Зараз на вибір гравців представлено понад 42 спортивні дисципліни і широкий розпис подій як у лайв-лінії, так і у прематчі. Головний портал БК Бетвиннер є точною копією відомої контори 1xBet, що суттєво спростить знаходження на сайті тим, хто раніше робив ставки в аналогічних закладах.

У зареєстрованих користувачів є можливість укласти парі не тільки на конкретні показники результатів, але і на додаткові параметри (індивідуальні показники гравців, кількість забитих голів за фіксований час або за 1 тайм, статистичні дані). Крім стандартних ставок на спорт, беттерам доступний хороший асортимент кіберспортивних дисциплін.

Правила реєстрації у Betwinner

Повноцінний доступ до ставок і опцій порталу Бетвиннер відкривається беттерам відразу після реєстрації. Для створення ігрового акаунту можна вибрати один із способів, запропонованих на порталі:

1. Реєстрація в «1 клік» – гравцеві потрібно вказати тільки валюту гаманця і країну проживання.

2. За допомогою імейл. Від беттера вимагається заповнення повної анкети (ПІБ, місто, країна, адреса проживання, номер мобільного та імейл, валюта гаманця). Вибираючи такий спосіб, гравець суттєво скоротить час на проходження верифікації надалі.

3. Через мобільний номер – указати необхідно персональні дані, валюту гаманця і підтвердити створення акаунту, вписавши код, який був надісланий на вказаний в анкеті номер.

Якщо у беттера немає часу на довготривалу реєстрацію, можна скористатися альтернативним способом – авторизуватися через активний акаунт у соціальних мережах або Google-сервісах. Підійдуть акки в Одноклассниках, ВК, Telegram, Яндекс і mail.ru.

Перед тим, як реєструватися в БК Betwinner, радимо ознайомитися з відгуками реальних гравців та актуальними прогнозами на спорт від професійних аналітиків на https://online-bookmakers.com.ua/.

Промокод БК Betwinner 2021

Кожен беттер, який реєструється на порталі букмекера вперше, може використовувати промокод для отримання підвищеного бонусу.

Максимальний ліміт виплати – 25 000 рублів. Актуальний промокод – ONBCOM.

Щоб вивести кошти, суму необхідно відіграти на умовах букмекера:

1. Вейджер – х3.
2. Ставки на експреси, мінімальна кількість подій – від 3 і більше.
3. Мінімальний кеф кожного – 1,40 і вище.
4. Час на відіграш суми бонусу – 24 години з моменту нарахування. Інакше заохочення просто згорає.

Бонусна програма

Крім привітального бонусу для новачків, постійні гравці також можуть розраховувати на додаткові заохочення. На даний момент на порталі БК активні такі пропозиції:

1. + 10% на експрес-купони дня.
2. Бонус для гравців, виданий за серію програних підряд парі.
3. Щотижня, по четвергах, на рахунок додатково нараховується + 100 % від суми, внесеної на депозит.
4. Привілеї в день народження беттера.
5. Бонуси за «Битву купонів» у прематчевій і лайв-лініях.

Усі бонуси обов'язкові до відіграшу. Детальніше з умовами нарахування та використання коштів можна ознайомитися на порталі БК Betwinner.

 

Автор: Олена Загребельна