Три приклади того, як бонусні промокоди допомагають вигравати реальні гроші

02.04.2020 15:30 Корисно
Завдяки інтернету азартні ігри та ставки на спорт стали набагато доступнішими та безпечнішими. Більше не потрібно йти до спеціального клубу та грати за комп'ютером з незрозумілим ПО. Усе перемістилося в онлайн, де результат ставок або розіграшу вирішують тільки фортуна й точний розрахунок, а не програмні алгоритми.

Однак завдяки бонусам свої шанси на перемогу можна збільшити в кілька разів. У даній статті ми розберемо промокоди відомої БК 1xbet, з якими можна збільшити до 500% свій виграш, не ризикуючи реальними грошима.

+3000 грн на депозит при реєстрації в 1xbet

У кожного нового користувача є можливість отримати від 1xbet промокод при реєстрації на 3000 грн. Щоб його активувати, потрібно виконати три простих дії:

  1. Пройти реєстрацію на сайті, заповнивши всі анкетні дані та виконавши верифікацію.
  2. Активувати промокод «bet1xbet»що забезпечує бонус у 100% на депозит у розмірі до 3000 грн.
  3. Зробити перше поповнення на будь-яку суму та отримати свій законний бонус.

Гроші можна сміливо використовувати для збільшення розміру ставок та, відповідно, отримання більшого виграшу.

100% страхування ставок

 

Любителі спортивних змагань часто відмовляються робити вигідні ставки тому, що не впевнені в своєму прогнозі. Адже в разі помилки є ризик втратити усі гроші. Саме для таких людей ставки на спорт 1хбет можна застрахувати аж до 100% від суми.

Розберемо на реальному прикладі. Ви зробили ставку з коефіцієнтом 1,8 на суму в 500 грн. Повне страхування буде коштувати 200 грн. При цьому якщо ваша ставка зіграє, ви отримаєте 900 грн і чистий заробіток складе 200 грн. А якщо не вгадаєте результат — втратите лише 200 грн. Це дуже вигідно.

100 фріспінів кожному лояльному клієнту

 

Не забуває компанія 1xbet і про своїх постійних клієнтів. Якщо ви робите десятий депозит, то за допомогою спеціального промокоду «bet1xbet» його можна збільшити на 50 %, плюс отримати 100 фріспінів на казино.

Шукайте бонусні промокоди та користуйтеся доступними спецпропозиціями на максимум.