Відомий білоруський тренер Івичук став обличчям букмекерської контори

Promo
02.10.2020 10:34 Корисно
Андрій Володимирович Івичук – білоруський тренер з боксу з міста Кобринь. У спортивних колах його знають під прізвиськом «Бупас». На його рахунку – безліч перемог, а також робота з найуспішнішими спортсменами. Восени 2020 року стало відомо, що Андрій Івичук підписав угоди про співпрацю з легальним російським букмекером Мелбет. Розповімо про контору і біографію Бупаса в нашій статті.

Біографія і досягнення Івичука

Як ми говорили, Андрій Івичук народився в білоруському місті Кобрині в 1982 році. Бокс почав цікавити його з чотирнадцяти років. В аматорському боксі він провів 150 боїв, у результаті він програв лише одинадцять разів. У 2002 році він став майстром спорту. Також він був членом національної збірної команди своєї країни.

Більшу частину часу він займався боксом на аматорському рівні, але і на професійному рингу також зміг заявити про себе. Він провів дев'ять професійних боїв (вагова категорія – перша стадія, до 69,85 кг).

За фахом Андрій – тренер з боксу і викладач фізичної культури. У цій сфері почав розвиватися в 2006 році, спочатку тренував учнів юнацької школи в Кобрині. У 2011-му переїхав з рідної країни в Москву, де спочатку підробляв у фітнес-центрах.

У столиці Росії він швидко став відомим у своїх колах, у результаті він зміг стати головним тренером команди «Fight Nights Global». На його рахунку – робота з успішними бійцями Росії і СНД. Серед них – Баста, Мінєєв, Сироткін, Мірзаєв, Папін, Мінаков, Орловський та інші популярні бійці.

Два роки тому (2018 р.) Івичук відкрив власний бійцівський клуб «Bupas Gym». На його базі готуються до професійних боїв спортсмени не тільки з Росії, але і з багатьох країн колишнього СНД. Ще одне останнє досягнення – це підписання контракту з перспективною букмекерською конторою Мелбет, тепер Андрій стане обличчям бренду.

До речі, БК Парі Матч також залучила до свого бренду відомого бійця ММА Конора Макгрегора. Мабуть, компанія Мелбет вирішила не відставати від сучасних трендів. Розповімо про цю контору.

Знайомство з беттінговою компанією Мелбет

Компанія Мелбет з'явилася на ринку в 2012 році, але заявила про себе тільки 2018-го, почавши приймати легальні парі через Інтернет. Вона має ліцензію ФПС Росії і працює через Перший ЦОПІС. Був період, коли вона приймала ставки в комовській зоні, але сьогодні ви зможете грати абсолютно легально на звичній платформі .ru. Однойменний закордонний ресурс, який юридично не пов'язаний з російським, орієнтований на гравців з інших країн СНД.

Головна перевага компанії – дуже широка лінія, варіативний розпис і величезний вибір спортивних дисциплін. Крім боксу і звичних видів спорту, ви знайдете скакові перегони, троттінг, собачі перегони, пляжний волейбол, більярд, гонки на човнах, стрибки з трампліна, нетбол, песапалло, херлінг і багато іншої екзотики. Іноді в лінії з'являються навіть сумо і тайський бокс.

До речі, контора використовує відомий беттінговий продукт 1х. Тому лінія настільки широка і різноманітна. Непогано опрацьований розділ «Лайв», а ще в 2020 році з'явилося відразу кілька бонусних пропозицій для новачків і постійних клієнтів.

Андрій Івичук буде займатися просуванням бренду Мелбет. Таким чином контора намагається зацікавити бетторів ставити на бокс, ММА та інші поєдинки. Лінія на бої буде відпрацьована дуже ретельно, а Бупас братиме участь у всіх заходах букмекера. За його словами, він радий співпраці, адже компанія не стоїть на місці навіть у складний карантинний період, а намагається рухатися вперед і розвиватися.

Якщо вам уже виповнилося 18 років, тоді зверніть увагу на цю компанію. Також вас може зацікавити реєстрація в Parimatch, адже і у цього букмекера бої відпрацьовані на належному рівні.