У Харкові відбудеться прем'єра французької комедії «Щастить же людям!» (ВІДЕО)

21.03.2018 11:35 Культура
У «Будинку актора» відбудеться прем'єра постановки «Щастить же людям!» за мотивами однієї з найвідоміших п'єс Клода Маньє «Оскар».

Як розповіли автори проекту, за мотивами п'єси в 1967 році був знятий однойменний фільм, головну роль в якому виконав відомий французький актор Луї де Фюнес.

«Спектакль сто відсотків побудований для відпочинку. Там не потрібно робити особливих акцентів або шукати якихось драматичних колізій. Вистава для сімейного перегляду. Стовідсоткова французька комедія», — розповів продюсер вистави Роман Панченко.

Режисером вистави виступив заслужений артист України Ігор Мірошниченко.

«Ми починаємо з любові, і все це замішано на грошах, на діамантах і так далі. І все це відбувається в п'єсі в один день. На голову головного героя звалюються 33 нещастя, які він намагається розрулити, і все це в дикому якомусь темпі. Я думаю, що ми глядачеві сумувати не дамо», — поділився Ігор Мірошниченко.

Прем'єра вистави відбудеться 28 березня в «Будинку актора».


Від авторів спектаклю:

«Ця сучасна яскрава комедія з несподіваними поворотами сюжету припаде до смаку глядачам, які напевно оцінять іскрометний гумор і майстерність акторської гри! Всім, хто вирішить подивитися нову постановку, гарний настрій забезпечено».

В ролях:

Олег Власов, Олександр Коваль, Сергій Гусєв, Михайло Озеров, заслужена артистка України Майя Струнникова, заслужена артистка України Олександра Богатирьова, Михайло Терещенко, Ірина Роженко, Олександра Шликова, Олена Олару, Владислава Аракелян, Лариса Читак, Ірина Рабинович, Ірина Золотарьова, Антон Андрющенко, Ігор Мірошниченко