27-річний зек зґвалтував дівчинку-підлітка під Харковом. Коментар міліції

http://ru.tsn.ua http://ru.tsn.ua
18 березня у Валківському районі 28-річний зек, мешканець Коломакського району, заманив та зґвалтував 11-річну дівчинку.

Про це міліціонерам Валківського райвідділу міліції повідомив 23 березня 33-річний місцевий мешканець.

Він повідомив про те, що декілька днів тому, невідомий чоловік примушував вступити в статеві відносини неприроднім шляхом його 11-річну доньку. Дівчинка повідомила міліціонерам прикмети злочинця. В ході проведення оперативних заходів спільними діями працівників Валківської та Коломацької міліції у скоєнні злочину викритий 28-річний чоловік, раніше засуджений за крадіжки. Злочинець був затриманий неподалік від свого домоволодіння у покинутому домі.

Зі слів маленької дівчинки, зловмисник напав на неї близько 16-ої години, затягнув до покинутого домоволодіння та зґвалтував. Вказаний факт підтверджується довідкою лікаря. Залякана дівчинка про страшний злочин розповіла батькам лише через 5 днів, які негайно звернулися до міліції. 

Слідчим відділом Валківського РВ відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 152 (зґвалтування, що спричинило особливо тяжкі наслідки, а також зґвалтування малолітньої) Кримінального кодексу України. Злочинцю загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.

Автор: Менеджер сайта