Один чоловік загинув, двоє травмувалися на залізничних коліях під Харковом

Всього за минулий тиждень до Управління МВС України на Південній залізниці надійшло чотири повідомлення про залізничні травмування, аж троє з них трапилися на Харківщині.

3 серпня до чергової частини лінійного відділу на ст. Харків – Пасажирський надійшло повідомлення про те, що на перехідній доріжці між платформами по ст. Коломак пасажирським потягом було смертельно травмовано 48-річного мешканця Коломацького району. Наразі усі обставини події з’ясовуються, повідомляє сайт УМВС України на Південній залізниці.

А 5 серпня року до лінійного відділу на ст. Основа надійшло повідомлення про те, що на перегоні «Ізюм - Букіно» вантажним потягом було травмовано 58-річну мешканку Ізюмського району.

А вже через деякий час до того ж лінійного відділу надійшло повідомлення про те, що на ст. Шебелінка електропотягом травмовано 42-річну мешканку м. Балаклія. Жінка, поспішаючи кудись у своїх справах, вирішила перейти залізничні колії, по яким в цей час рухався електропоїзд. Але замість того, щоб зачекати доки він проїде, вона вирішила «проскочити» і вибігла на колії. Хоч машиніст електропоїзду подав гучний сигнал та застосував екстрене гальмування, але уникнути зіткнення не вдалося. Жінка залишилася живою. З численними травмами її доставлено до лікарні.

Автор: Администратор сайта