Під Харковом сталася сутичка зі стріляниною — поліція

Фото: Wikimapia Фото: Wikimapia
16 лютого о 20.43 до чергової частини Дергачівського відділу поліції звернувся фельдшер бригади швидкої медичної допомоги, який повідомив, що під час виїзду за викликом сталася сутичка зі стріляниною.

Поліцейські, які прибули до місця події, встановили — мешканка селища Солоницівка викликала швидку для свого чоловіка, якому стало зле. В ході розмови з медичними працівниками 50-річний господар дому пішов до кімнати, а коли повернувся — в його руках була рушниця.

Направивши зброю на медпрацівників, чоловік почав вимагати, аби ті покинули його помешкання. Після того, як медики вийшли з будинку і відїхали на автомобілі на певну відстань, пролунав постріл. За попередньою інформацією, чоловік зі зброєю, імовірно, стріляв у бік медпрацівників. В результаті події ніхто не постраждав, — повідомили у ГУНПУ в Харківській області.

На даний час працівники поліції встановлюють усі обставини події.

Слідчим Дергачівського відділу поліції, у відношення чоловіка, відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Слідство триває.

Читайте також: Масштабна пожежа під Харковом: двоє людей загинуло, півсотні — евакуйовано. Фото

Микола Мельник