У Новій Водолазі прощаються з хлопчиком, який загинув під час катання на санчатах

21.12.2020 12:40 Нова Водолага
Фото: Нововодолазьке відділення поліції Фото: Нововодолазьке відділення поліції
Сьогодні, 21 грудня, загиблого 11-річного хлопчика проводять в останній путь. О 12.00 розпочалася церемонія прощання з хлопцем на подвір’ї Нововодолазького ліцею № 3 Харківської області і триватиме вона годину.

У Нововодолазькій громаді взимку діти часто ходять кататися на санчатах на схили поблизу гірничо-збагачувального комбінату, який розташований між Новою Водолагою та Новоселівкою. Про це в коментарі Суспільному зазначив голова Нововодолазької селищної ради Олександр Єсін. Так, було і 19 грудня. Один з хлопчиків – учень 6 класу Нововодолазького ліцею № 3 – вибрав найкрутіший схил. І коли спускався з гірки, зісковзнув із санчат та вдарився головою. 11-річна дитина померла до приїзду медиків.

Як повідомили «СК» у відділі освіти Нововодолазької селищної ради, загиблий хлопчик був найстаршою дитиною у родині (всього в родині троє дітей). У школі його дуже добре характеризують. Загиблий любив спорт, зокрема – футбол, брав участь у змаганнях. Окрім спорту, хлопчик захоплювався математикою. Вчителі кажуть, що він був обдарованою дитиною. Його родину характеризують також дуже добре.

Сьогодні, 21 грудня, загиблого проводять в останній путь. О 12.00 розпочалася церемонія прощання з хлопцем на подвір’ї навчального закладу і триватиме вона годину.

Читайте також: У Дергачівському районі сталася пожежа — загинув чоловік. ОНОВЛЕНО

Автор: Андрій Соха