Від матері, яка забрала хвору дитину на вихідні з інтернату, її забрала харківська "швидка"

http://ru.tsn.ua http://ru.tsn.ua
Хлопчику у відсутності матері стало зле і він звернувся за допомогою до своєї тітки. Вона викликала «швидку» та повідомила матері.

Випадок стався кінці січня. Дитина була доправлена до Обласної дитячої клінічної лікарні у важкому стані через загострення хвороби. 

Дитину виховує лише мати. Хлопчик навчається у спеціалізованій школі-інтернаті для дітей, хворих на діабет. Жінка забирає малого лише на вихідні, повідомили у прес-службі облпрокуратури.

Як повідомили у навчальному закладі, через хворобу дитина потребує кількаразового введення інсуліну, спеціальної дієти та постійного догляду дорослих.

Проте мати не доглядає за дитиною належним чином, через що хлопчик неодноразово потрапляв до лікарні. Крім того, житлові умови родини не відповідають санітарно-гігієнічним нормам.

У зв’язку з цим у листопаді 2011 року малолітнього поставили на облік у службі у справах дітей Київського району Департаменту праці та соціальної політики Харківської міськради як дитину, що опинилася у складних життєвих умовах.

«Горе-матері» загрожує обмеження волі на строк від 2 до 5 років, або позбавлення волі на той самий термін.

Автор: Администратор сайта