Як працює Роганська селищна рада в умовах війни

15.03.2022 19:07 Новини
Фото: Роганська селищна рада Фото: Роганська селищна рада
У Роганській громаді Харківської області від обстрілів багато руйнувань, також напружена ситуація з ліками, медикаментами та дитячими товарами.

На 20-й день війни ситуація в Роганській громаді є доволі напруженою. Про це 15 березня повідомила Роганська селищна голова Марія Черненко. За її словами, в Рогані зруйновано багато будинків, об'єктів інфраструктури та соціальних закладів. Кількість жертв вона не уточнила.

Схожа ситуація і в селищі Докучаєвське. Там під обстріли потрапили житлові будинки, багатоквартирний будинок, котельня, студентський гуртожиток. Також через вибухи пошкоджена будівля ДБТУ.

«Сьогодні, дякуючи зусиллям начальника Липецького РЕМ Віктора Рубцова та депутата Роганської селищної ради Івана Вьюника з командою з місцевих жителів удалося відновити електропостачання на вулицях Моримонтська, Центральна, Роздольна», – розповіла Марія Черненко.

Крім того, за останні два дні було відправлено два евакуаційні рейси до Дніпра.

«Щиро дякуємо священнику Андрію Пінчуку за організацію евакуаційних автобусів та розміщення наших мешканців. Для формування евакуаційних автобусів далі формує списки, поки бажаючих небагато», – зазначила очільниця громади.

Складна ситуація в громаді і з ліками, медикаментами та дитячими товарами. Незважаючи на те, що громаді вдалося організувати підвіз продуктів харчування, вони все ще залишаються у дефіциті.

Автор: Юлія Гнатченко