Голова Харківської обласної ради підписала розпорядження про скликання чергової сесії

16.06.2022 10:30 Новини
Фото: Facebook Харківська обласна рада Фото: Facebook Харківська обласна рада
Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко підписала розпорядження про скликання чергової XII сесії, яка відбудеться в режимі онлайн.

Розпорядження Харківської обласної ради

Від 15 червня 2022 року № 39

Про скликання чергової XIІ сесії обласної ради VIII скликання

Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Харківської обласної ради VIII скликання, враховуючи Указ Президента України № 64/2022 від 24 лютого 2022 року «Про введення воєнного стану в Україні»:

  1. Скликати чергову ХІІ сесію Харківської обласної ради VIII скликання в режимі відеоконференції.
  2. Інформацію про дату та час проведення пленарного засідання чергової ХІІ сесії обласної ради буде доведено до відома депутатів Харківської обласної ради окремими засобами зв’язку.
  3. У разі настання виняткових випадків, залишаю за собою право змінити дату та час проведення пленарного засідання чергової ХІІ сесії обласної ради.
  4. Винести на чергову XIІ сесію обласної ради VІІІ скликання такі питання:

   4.1. Про виконання бюджету, програм соціально-економічного та культурного розвитку Харківської області й делегованих обласною радою повноважень за 2021 рік.

   4.2. Про затвердження моніторингового звіту за 2021 рік про стан реалізації Стратегії розвитку Харківської області на 2021-2027 роки та Плану заходів на 2021-2023 роки з реалізації Стратегії розвитку Харківської області на 2021-2027 роки.

   4.3. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2021 рік, затвердженої рішенням обласної ради від 24 грудня 2020 року № 24-VІII (зі змінами).

   4.4. Про внесення змін до програми «Цифрова трансформація» Харківської області на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 21 грудня 2021 року № 327-VІІI.

   4.5. Про надання попередньої згоди на прийняття цілісних майнових комплексів закладів професійної (професійно-технічної) освіти із державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

   4.6. Про затвердження техніко-економічного обґрунтування доцільності передачі цілісного майнового комплексу ЗМІЇВСЬКОГО ПРОФЕСІЙНОГО ЕНЕРГЕТИЧНОГО ЛІЦЕЮ з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

   4.7. Про звернення до Кабінету Міністрів України щодо передачі об’єктів соціальної інфраструктури з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області та надання відповідної згоди на їхнє прийняття.

   4.8. Про призначення Гапонова Костянтина Дмитровича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ НАРКОЛОГІЧНИЙ ДИСПАНСЕР».

   4.9. Про призначення Ворошилова Олександра Вікторовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР ПРОФІЛАКТИКИ І БОРОТЬБИ ЗІ СНІДОМ».

   4.10. Про призначення Пирогової Ірини Василівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ СПЕЦІАЛІЗОВАНИЙ ДИСПАНСЕР РАДІАЦІЙНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ».

   4.11. Про призначення Лихмана Віталія Миколайовича на посаду генерального директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ».

   4.12. Про призначення Кравченка Юрія Михайловича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ХАРКІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО БЮРО СУДОВО-МЕДИЧНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ.

   4.13. Про призначення Баранової Вікторії Леонідівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ДИТЯЧИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ САНАТОРІЙ № 2».

   4.14. Про призначення Чистіліної Олени Юріївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ БУДИНОК ДИТИНИ № 2».

   4.15. Про призначення Землянського Костянтина Володимировича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ БУДИНОК ДИТИНИ № 3».

   4.16. Про призначення Масловської Юлії Сергіївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА № 7» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

   4.17. Про призначення Сошнікової Ольги Миколаївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ІСТОРИЧНИЙ МУЗЕЙ ІМЕНІ М. Ф. СУМЦОВА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

   4.18. Про призначення Бацка Сергія Олександровича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ХАРКІВСЬКІ ОБЛАСНІ КОМУНІКАЦІЙНІ СИСТЕМИ».

   4.19. Про призначення Лобанової Інги Вячеславівни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ РОСІЙСЬКИЙ ДРАМАТИЧНИЙ ТЕАТР ІМЕНІ О. С. ПУШКІНА».

   4.20. Про звільнення Маляр Вікторії Анатоліївни з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ВЕЛИКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СЛОБОЖАНСЬКИЙ АНСАМБЛЬ ПІСНІ І ТАНЦЮ».

   4.21. Про призначення Маляр Вікторії Анатоліївни на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ВЕЛИКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ СЛОБОЖАНСЬКИЙ АНСАМБЛЬ ПІСНІ І ТАНЦЮ».

   4.22. Про звільнення Шаповала Олексія Степановича з посади директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ РЖАВЕЦЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ.

   4.23. Про призначення Шаповала Олексія Степановича на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ РЖАВЕЦЬКОГО ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНОГО ІНТЕРНАТУ.

   4.24. Про звільнення Шрама Ігоря Вікторовича з посади директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ВОВЧАНСЬКОГО ГЕРІАТРИЧНОГО ПАНСІОНАТУ.

   4.25. Про призначення Шрама Ігоря Вікторовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ ВОВЧАНСЬКОГО ГЕРІАТРИЧНОГО ПАНСІОНАТУ.

   4.26. Про подовження строку дії контракту з Посоховою Наталею Іванівною, директором КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ "ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОЇ ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА СІМЕЙ «НАДІЯ»" ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

   4.27. Про подовження терміну дії контракту з Кирилком Сергієм Вікторовичем, директором КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ШКІРНО-ВЕНЕРОЛОГІЧНИЙ ДИСПАНСЕР № 4».

   4.28. Про припинення трудових відносин із Назаренком Михайлом Михайловичем, директором КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "ОБЛАСНИЙ ТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ САНАТОРІЙ «РІПКИ»".

   4.29. Про звільнення Харибіної Наталії Федорівни з посади начальника КОМУНАЛЬНОЇ УСТАНОВИ «ЦЕНТР МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ОБЛАСТІ».

   4.30. Про трудові відносини з керівниками комунальних підприємств, установ, закладів, що є у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

   4.31. Про затвердження Положення про умови і розміри оплати праці керівників комунальних підприємств, що знаходяться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, та визнання таким, що втратило чинність, рішення обласної ради від 15 серпня 2019 року № 1093-VII.

   4.32. Про зміну типу та перейменування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ НАУКОВИЙ ЛІЦЕЙ-ІНТЕРНАТ “ОБДАРОВАНІСТЬ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

   4.33. Про зміну типу та перейменування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ЛЮБОТИНСЬКА СПЕЦІАЛІЗОВАНА МИСТЕЦЬКА ШКОЛА-ІНТЕРНАТ “ДИВОСВІТ”» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

   4.34. Про перейменування КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ АКАДЕМІЧНИЙ РОСІЙСЬКИЙ ДРАМАТИЧНИЙ ТЕАТР ІМЕНІ О. С. ПУШКІНА».

   4.35. Про особливості передачі в оренду нерухомого майна, яке обліковується на балансі ОК ВЕП «ДЕРЖПРОМ».

   4.36. Про встановлення розміру частини чистого прибутку (доходу), що підлягає відрахуванню до загального фонду обласного бюджету у 2022-2024 роках ОБЛАСНИМ КОМУНАЛЬНИМ ВИРОБНИЧО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «ДЕРЖПРОМ».

   4.37. Про деякі питання приватизації майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

   4.38. Про надання дозволу на зняття з обліку майна, яке відображається на балансі КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ».

   4.39. Про внесення змін до рішення обласної ради від 28 травня 2020 року № 1303-VII «Про деякі питання нарахування та сплати орендної плати за користування майном спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області під час карантину» (зі змінами).

   4.40. Про скасування рішення обласної ради від 14 квітня 2010 року № 1669-V у частині, що стосується присвоєння звання «Почесний громадянин Харківської області» Садовничому В. А.

   4.41. Про клопотання щодо нагородження Грамотою Верховної Ради України.

   4.42. Про внесення змін до Положення про звання "Почесний громадянин Харківської області", затвердженого рішенням обласної ради від 26 жовтня 2006 року № 71-V (зі змінами).

   4.43. Про внесення змін до персонального складу Експертної ради з попереднього розгляду кандидатур на присвоєння звання «Почесний громадянин Харківської області», затвердженого рішенням обласної ради від 26 грудня 2007 року № 543-V (зі змінами).

  1. Виконавчому апарату обласної ради довести дане розпорядження до відома депутатів обласної ради.

   6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.