Головні події Харківщини на ранок 24 листопада

24.11.2022 09:40 Новини
Основні події Харківської області станом на ранок 24 листопада.

Станом на ранок 24 листопада Харківська область залишається без світла. У Харкові не працюють метро та наземний електротранспорт, на маршрути вийшли автобуси.

«Укренерго» після обстрілів 23 листопада попередило, що електрики в усій Україні може не бути протягом доби, починаючи з 14.45.

Станом на ранок енергопостачання всіх об'єктів критичної інфраструктури в країні відновлено. Поступово відновлюється енергопостачання в областях. Так, на Дніпропетровщині 50 % споживачів уже мають світло, в Черкаській області світло має більшість споживачів.  

На Харківщині фахівці продовжують роботи з відновлення електромереж. Як запевнив начальник ХОВА Олег Синєгубов, найближчим часом світло має з'явитися у більшості споживачів області.

Протягом минулої доби ворог продовжував обстріли населених пунктів області, розташованих близько до лінії зіткнення. У Куп'янську та смт Дворічній Куп'янського району внаслідок обстрілів, що окупанти здійснили вчора вдень, пошкоджені житлові будинки, сталися пожежі. 

У селі Мороховець Харківського району внаслідок російського обстрілу осколкове поранення отримав 52-річний чоловік.

Усього на Харківщині ворожим обстрілам піддалося 15 населених пунктів. За повідомленнням Генштабу ЗСУ, на Слобожанському напрямку противник періодично веде обстріли з мінометів та ствольної артилерії по позиціях Сил оборони, а також районах населених пунктів Бологівка, Ветеринарне, Глибоке, Дворічне, Ізбицьке, Красне, Кудіївка, Огірцеве та Стрілеча Харківської області.

На Куп’янському напрямку противник  обстріляв райони населених пунктів Берестове, Вільшана, Вишневе, Кислівка, Крохмальне, Табаївка Харківської області. 

Автор: Інна Можейко