Окупанти обстріляли чотири райони Харківщини: є загиблий та поранені

10.05.2022 22:36 Новини
Фото: censor.net Фото: censor.net
10 травня російські війська продовжили обстрілювати Харківську область, унаслідок чого в Куп'янському районі загинула людина.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

– Збільшилася інтенсивність обстрілів Харківського району. Сьогодні (10 травня. – Прим.) – шість поранених. У Лозівському та Ізюмському районах також двоє постраждалих. У Куп'янському районі, на жаль, одна людина загинула. У Харкові госпіталізували з пораненнями двох людей, які також постраждали внаслідок обстрілів окупантів, – повідомив очільник ХОВА.

Він зазначив, що небезпеку становлять не лише обстріли. Відступаючи, російські окупанти залишають після себе смертельні пастки.

– У нещодавно звільнених Циркунах на російській розтяжці підірвалися дві мирні мешканки. Вчергове звертаюся до всіх жителів області – перебувайте по можливості в укриттях. Не виходьте на вулицю без нагальної потреби навіть за відсутності сигналу тривоги. Не поспішайте повертатися у звільнені населені пункти. А ті, хто перебуває там, не відвідуйте жодних місць, які ще не перевірили піротехніки та ЗСУ. Ворог підступний і робить усе, аби постраждали якомога більше цивільних українців, – звертається до жителів Харківщини Олег Синєгубов.

Читайте також: Олег Синєгубов: “Звільнити той чи інший населений пункт – це ще не все”

На Харківщині тривають запеклі бої. Бійці ЗСУ продовжують наступальні дії, знищуючи окупантів та виганяючи їх з нашої землі. Завдяки успішним наступальних діям наші оборонці звільнили від загарбників чотири населені пункти.

– Таким чином ворога відігнали ще далі від Харкова, і в окупантів ще менше можливостей обстрілювати обласний центр. На Ізюмському напрямку ворог готує нову спробу наступу, але наші військові надійно тримають позиції і готові знищувати окупантів і далі, – зазначив Олег Синєгубов.

Автор: Савелій Мякушко