Рашисти вдарили біля зупинки громадського транспорту на Харківщині. Є загиблий та поранений

01.08.2022 09:55 Новини
Фото: Олег Синєгубов Фото: Олег Синєгубов
1 серпня начальник ХОВА Олег Синєгубов повідомив про ситуацію в Харківській області.

Близько 7:00 ранку окупаційні війська завдали ударів по Салтівському району Харкова. Унаслідок цього двоє чоловіків отримали поранення: 30-річний та 72-річний, який згодом помер у лікарні. Повідомляється, що один із снарядів влучив біля зупинки громадського транспорту, а інший на подвір’я багатоквартирного будинку. Через це було пошкоджено автівки, які розташовувались поруч.  

«Обстрілювати зупинки громадського транспорту стає систематичним для російського агресора. Сьогодні о 7:10 знову було поранено людину, яка чекала на автобус. Забрала її «швидка». Загалом у Салтівському районі кілька «прильотів». У дворі багатоповерхівки було також поранено людину та пошкоджено автомобілі. Будьте обережними та не нехтуйте сигналами повітряної тривоги», – закликає міський голова Ігор Терехов.

На теренах області рашисти здійснили обстріл Мерефи. Через це було пошкоджено будівлю промислового об'єкта цивільної інфраструктури та поранено 42-річного охоронця.

Загалом за добу російська армія обстрілювала Ізюмський, Богодухівський та Чугуївський райони. За словами начальника ХОВА, у місті Чугуїв пошкоджено виробничу будівлю, а в Богодухівському районі загинув 54-річний чоловік.

А на Харківському напрямку продовжуються активні бойові дії. Учора росіяни обстрілювали із танків, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Новомиколаївка, Прудянка, Нове, Дементіївка, Питомник, Борщова, Руська Лозова, Руські Тишки, Петрівка, Базаліївка, Коробочкине, Стара Гнилиця, Іванівка. У районі села Мосьпанове ворог завдав авіаудару.