В Ізюмському районі рятувальники вже третій день гасять пожежу на підприємстві

21.06.2022 08:23 Новини
Фото: ДСНС України у Харківській області Фото: ДСНС України у Харківській області
ДСНС надала оновлену інформацію по Харківській області станом на 8:00 21 червня.

Протягом доби 20-21 червня рятувальники здійснили 22 оперативні виїзди, з них: на ліквідацію пожеж — 11, з яких 7 —  унаслідок обстрілів, а також 4 пожежі, які сталися з інших причин. До того ж 6 разів працівники ДСНС виїжджали для надання допомоги населенню, 3 — для допомоги комунальним службам, 2 були інші виїзди.

Усі пожежі, які сталися через обстріли, були зафіксовані в Немишлянському (3), Київському (1) і Салтівському (1) районах Харкова, а також Чугуївському (1) та Ізюмському (1) районах області. Так на місцях подій постраждали приватний будинок, складська, адміністративна та інші будівлі.

Повідомляється, що рятувальники продовжили гасіння пожежі в Ізюмському районі області, яка виникла ще 18 червня анаслідок ворожих обстрілів.

Одночасно три пожежі, які не пов’язані з військовими діями, сталися в Немишлянському районі Харкова. На місці події горіли: складська будівля на загальній площі 1500 кв. м, деревина на площі близько 3000 кв. м, суха трава, а також несанкціоноване сміттєзвалище. Цього разу з вогнем боролися 50 чоловік особового складу ДСНС та 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Трохи згодом, близько 14:00, стався обстріл приватного сектора у смт Чкаловське, де в результаті зазначених подій виникла пожежа у приватному житловому будинку. За інформацією, 1 людина отримала поранення. Займання було оперативно ліквідовано.

Щодо піротехнічних підрозділів ДСНС, то вони успішно ліквідували 31 ворожий боєприпас.

Автор: Юлія Гнатченко