Рятувальники розповіли про ситуацію у Харківській області на 25 березня

25.03.2022 08:00 Новини
Фото: ДСНС України у Харківській області Фото: ДСНС України у Харківській області
ДСНС надала інформацію по Харківській області станом на 7:00 25 березня 2022 року.

За добу рятувальники здійснили 63 виїзди для ліквідації пожеж та розбирання завалів зруйнованих будівель. Так пошукові роботи продовжувались у Київському, Шевченківському, Основ’янському, Індустріальному та Московському районах Харкова.

Крім того, підрозділи ДСНС протягом дня виїздили на гасіння пожеж, спричинених обстрілами житлових багатоповерхівок, приватних, складських та інших будівель, що виникали у Слобідському, Шевченківському, Київському, Індустріальному та Московському районах міста Харкова, а також Чугуївському, Харківському та Богодухівському районах області. Співробітниками ДСНС на пожежах було врятовано чотири людини.

Найбільше виїздів було у Київський район, там підрозділи порятунку гасили пожежі, спричинені обстрілами, –13 виїздів, а також у Московський район – шість виїздів. Крім того, рятувальники виїздили на гасіння 25 пожеж, пов'язаних з горінням сухої трави та очерету на відкритих територіях та природних екосистемах.

Піротехнічними підрозділами ДСНС було відпрацьовано 42 адреси в Харкові та районі, де знаходились спрацьовані та нерозірвані вибухонебезпечні предмети.

Автор: Анастасія Хушану