У Савинській громаді родини з дітьми отримають грошову допомогу від ЮНІСЕФ

21.02.2023 16:25 Новини
З 17 до 23 лютого 2023 року в Савинській громаді Харківської області проходе реєстрація на отримання допомоги.

Як розповіла медіа «Слобідський край» начальник Савинської селищної військової адміністрації Оксана Супрун, ЮНІСЕФ надає сім’ям з дітьми віком до 18 років 2200 гривень на кожного члена родини. 

– Зарєєструватися на цю допомогу можуть лише батьки та діти. Інші родичі, які проживають у домогосподарстві, виплату не отримають, окрім випадку, коли дитина знаходиться під опікою, – пояснила Оксана Супрун.

Обов'язковою умовою є фактичне проживання або перебування в Савинській громаді. Для реєстрації необхідно надати паспорт, ідентифікаційний код платника податків, свідоцтво про народження дітей, рішення про встановлення опіки (для опікунів), платіжну інформацію (IBAN, 29 символів з UA). Представники ЮНІСЕФ будуть перевіряти надану інформацію.

Реєстрація проводиться у приміщенні старостату у Веселому, у приміщенні адмінбудівлі у Морозівці, у ФАПі в Залимані, у приміщенні адмінбудівлі у Вишневому та у музичній школі в Савинцях.

Нагадаємо, що в Савинській громаді пошкоджені три навчальні заклади та 108 домоволодінь знищено під фундамент. Також нагадаємо, що дітям громади передали з Дніпра тепле взуття.

Про головні новини Савинці та інших населених пунктів громади читайте на нашому сайті.

Автор: Марія Іващенко

Теги: