«Уночі ворог завдав удару з РСЗВ», – оновлена інформація від ХОВА

16.06.2022 10:08 Новини
Уранці 16 червня голова ХОВА Олег Синєгубов повідомив про ситуацію в Харківській області.

На сьогоднішній день на Харківському напрямку агресор зосереджений на обороні зайнятих рубежів. У районі Ізюма він продовжує спроби вести наступ у напрямку міста Слов'янськ, де наразі тримають позиції українські військові. Там наші захисники завдають ворогу відчутних втрат у живій силі і техніці.

  • За оновленою інформацією, вночі окупанти завдали удару з РСЗВ по інфраструктурі Індустріального району Харкова. Повідомляється, що жертв та постраждалих немає.
  • Щодо області, то там російські військові обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського, Богодухівського, Ізюмського, а також Лозівського районів.Так, у селі Леб'яже, що на Чугуївщині, унаслідок чергового обстрілу пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. До того ж у результаті потрапляння ворожих боєприпасів у Золочеві виникли пожежі. Пошкоджені також господарчі споруди та автомобілі.
  • Загалом протягом минулої доби на території Харківщини, а саме в Лозівському районі 1 особу було поранено, а також поранення отримали 5 мирних жителів в Ізюмському районі.
Автор: Юлія Гнатченко