Ще трошки — і готово: завершується реконструкція Губарівського шляхопроводу. Фото

01.12.2017 12:15 Область Online
Фото: new.kh.ukravtodor.gov.ua Фото: new.kh.ukravtodor.gov.ua
На завершальному етапі — реконструкція Губарівського шляхопроводу у Богодухівському районі.

 Як повідомили 30 листопада у Службі автомобільних доріг у Харківській області, у ці дні на об’єкті улаштовували конуси, асфальтобетонне покриття на споруді, встановлювали перильне огородження та фарбували конструкції. Дорожники також заасфальтували близько 1,3 км під’їздів до шляхопроводу.

Нагадаємо, будівництво шляхопроводу на трасі, що з’єднує Харківську та Сумську області, розпочали у березні цього року. До цього протягом 10 років (з моменту, коли шляхопровід визнали аварійним та закрили проїзд) автомобілістам доводилося робити гак у сім кілометрів, проїжджаючи селом Губарівка. Очікується, що з введенням до експлуатації шляхопроводу рух транспорту стане безпечнішим, адже водії не будуть перетинати залізничне полотно, а проїдуть над ним.

Крім губарівського об’єкта, продовжилися цього тижня роботи й на шляхопроводі поблизу смт Пісочин.

Як повідомили у САД, на правій половині споруди роботи завершені. Проведено армування та бетонування накладної плити, тротуарів, влаштовані деформаційні шви, укладено два шари асфальтобетонного покриття, гідроізоляцію, дренаж, встановлені перильні та бар’єрні огорожі. Зараз виконуються демонтажні роботи на другій половині споруди.

Читайте також: Волонтерів Харківщини нагородили відзнаками. Список