Сучасне футбольне поле з'явилося у Краснограді (Фото)

06.11.2017 17:55 Область Online
Фото: Марина Проценко Фото: Марина Проценко
Спортивний майданчик із синтетичним покриттям побудували на території місцевого педагогічного коледжу за сприяння Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.

Третього листопада, в ході відкриття спортивного майданчика, відбулась дружня зустріч трьох футбольних команд Красноградських коледжів: медичного, педагогічного та механізації сільського господарства.



— Це свято не лише для студентів, мікрорайону чи міста, а й для усієї області. Сподіваюся, що таких відкриттів буде набагато більше і що з таких маленьких яскравих подій складатиметься наше життя, — сказав голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.



За його словами, Красноград взяв курс на посилення спортивної інфраструктури. Так, наразі у місті будується багатофункціональний фізкультурно-оздоровчий комплекс Красноградської дитячо-юнацької спортивної школи.

— З обласного бюджету на будівництво виділено 5 мільйонів гривень, які планують освоїти цього року. А з наступного – шукати нові джерела фінансування для того, щоб відкрити фізкультурно-оздоровчий комплекс до Дня міста Краснограда, — додав Сергій Чернов.

Також на території загальноосвітньої школи ім. О.І. Копиленка встановлюється  спортивний майданчик із синтетичним покриттям.

Олександр Ушаков