Харківським курсантам презентували сто комплектів лікарняних піжам (ФОТО)

26.12.2014 14:33 Суспільство
фото прес-служби ПриватБанка фото прес-служби ПриватБанка
Напередодні новорічних свят університетську санчастину Харківського університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба чекав сюрприз.

На перший погляд, дивний і незвичайний подарунок - 100 комплектів лікарняних піжам загальною вартістю понад 17 тис. грн.

Такий подарунок зробило курсантам Харківське регіональне управління ПриватБанку, повідомляє прес-служба установи.

- Ми люди військові і живемо за статутом. Курсант повинен бути у формі і на заняттях, і на навчаннях, і навіть в лазареті. На жаль, одяг для університетської санчастині не оновлювався вже близько 10 років. Ми звернулися до наших друзів у ПриватБанк. Там, як завжди, до нашого прохання поставилися з розумінням. Оперативно закупили 100 комплектів теплих і зручних піжам різних розмірів. Ця кількість удвічі перевищує необхідний мінімум, - говорить виконуючий обов'язки начальника Харківського університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба Андрій Алімпієв.

До речі, зовсім недавно майбутнім льотчикам подарували сучасний комп'ютерний моноблок.

ПриватБанк залучає до благодійності і своїх клієнтів. Усі разом вже зібрали майже 15 млн грн. На допомогу військовим витратили понад 5 млн грн. На ці гроші закупили близько тисячі бронежилетів, 15 тепловізорів, одяг, взуття та спеціальне спорядження, медикаменти та обладнання для військових госпіталів.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта