Харківським школяркам показали напівголого чоловіка з тату (ФОТО)

27.09.2013 06:30 Суспільство
http://vz.ua/ http://vz.ua/
На обкладинці підручника з фізики для восьмикласників зобразили голого Енштейна.

Восьмикласники однієї з приватних харківських гімназій на початку навчального року отримали задачники з фізики з незвичайною обкладинкою. На ній зображений напівголий Альберт Ейнштейн, - пише “Взгляд”.

Знаменитий учений з тілом молодого культуриста одягнений у джинси з сильно заниженою талією. На плечі у фізика татуювання - найвідоміша з його формул E = mc ² . Педагог -новатор Альона Дудінова пояснила, що замовила таку обкладинку, щоб привернути увагу учнів до фізики.

- Всередині задачник звичайний. Усі завдання із списку рекомендованих Міністерством освіти, - розповіла вчителька. - Восьмикласників дуже важко зацікавити навчанням в принципі, тим більше фізикою. У них зовсім інші думки в цьому віці. А так я спостерігала за реакцією хлопців, і це приголомшливо: отримавши задачник , вони засміялися і всі як один полізли всередину, вивчати зміст.

За словами Альони Дудінова, батьки учнів не проти такого креативу. Однак, коли одна з мам опублікувала фото задачника в соцмережах , деякі дорослі все ж обурювалися. Більшість же батьків з гумором сприйняли нововведення і поскаржилися лише на т , що в їх часи такого бути не могло.

Джерело: Взгляда
Автор: Администратор сайта