Хто претендує стати депутатом Харківської облради. Інформація О. Олешко

22.01.2013 14:07 Влада
http://www.mediaport.ua http://www.mediaport.ua
25 січня Харківська обласна і міська організації Партії регіонів проведуть конференції, на яких висунуть кандидатів у депутати міської та обласної ради.

Про це повідомила перший заступник голови Харківської обласної організації Партії регіонів Олена Олешко.

- 25 січня згідно із Законом про вибори депутатів місцевих рад, будуть проведені конференції із висунення кандидатів на ці округи від Партії регіонів, у ці ж дні 24,25,26 січня проводяться конференції у всіх політичних силах, які бажають взяти участь у виборчій кампанії, - сказала Олена Олешко.

Вона також зазначила, що Партія регіонів висуватиме кандидатами в обласну раду заступника голови облдержадміністрації Олега Анпілогова і колишнього начальника ГУМВС України в Харківській області Михайла Мартинова.

Нагадаємо, що у зв'язку з перемогою чотирьох кандидатів від партії на виборах у народні депутати (Євгена Мураєва, Володимира Кацуби, Анатолія Денисенка і Володимира Мисика), у Харкові та області відкриті чотири виборчі мажоритарні округи. За рішенням обласної ті міської виборчих комісій, проміжні вибори призначені на 24 лютого.

Того ж дня вибори селищного і міського голів відбудуться у Нововодолазькому районі, а 10 лютого у Шевченківському і Зміївському районах.

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта