Новий креатив харківських регіоналів

16.04.2013 14:31 Влада
http://ukr.obozrevatel.com/ http://ukr.obozrevatel.com/
ХОО ПР після відкриття музею Партії регіонів у Харкові продовжує реалізовувати креативні ідеї.

Харківські регіонали готові взяти активну участь у загальнопартійному огляді — конкурсі місцевих партійних організацій.

До речі, харківська обласна організація - одна з найбільших в Україні і нараховує 152 тисячі регіоналів.

Головне завдання цього конкурсу, в якому візьмуть участь усі 42 організації, це визначення та відзначення кращих партійних організацій, які належним чином ведуть роботу по вирішенню програмних завдань на місцях.

До того ж, як розповіла начальник відділу організаційно-партійної роботи ХООПР Вікторія Остапенко вони мають суворо дотримуватися положень уставу партії і мають високий рівень організаційної та агітаційно-пропагандистської роботи.

Серед номінацій: кращий партійний офіс, краща партійна приймальня, кращий інформаційний рівень роботи і кращий партійний проект. Конкурс проводиться у два етапи. Перший — відбірковий, підсумки якого будуть підведені у вересні 2013 року. А підсумки Всеукраїнського конкурсу планується підвести в жовтні-грудні цього року.

До речі, харківська обласна організація регіоналів на сьогодні є піонером серед регіональних парторганізацій в організації та проведенні конкурсів. Ще два роки тому тут першими провели конкурс первинних організацій і ця ініціатива була підтримана на центральному рівні і переросла у Всеукраїнський конкурс. А ще харків'яни були піонерами у реалізації таких проектів, як організація музею ПР, а такий масштабний і цікавий проект як Рада старійшин був ініційований Харківської міської, а після - Харківською обласною організацією ще 5 років тому.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта