Створений "Український фронт": Добкін розповів про завдання та цілі (ФОТО)

01.02.2014 13:32 Влада
фото Інни Пирлик фото Інни Пирлик

В Харкові створили всеукраїнський союз "Український фронт", який збирається захищати адмінбудівлі від протестувальників.

Сьогодні у харківському Палаці спорту відбувся Всеукраїнський зліт керівників первинних організацій Партії регіонів. Сюди також прибули представники духовенства та різних громадських організацій. На зльоті члена правлячої партії утворили всеукраїнський союз «Український фронт».

ФОТО ЗІ ЗЛЬОТУ ДИВІТЬСЯ ТУТ:

Так, голова Харківської обласної організації Партії регіонів Михайло Добкін розповів з трибуни, чим займатиметься новостворена організація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові створили всеукраїнське об’єднання – альтернативу Майдану (ФОТО)

- Ми зобов’язані прорвати інформаційну блокаду, зробити все, щоб всеукраїнський громадськиий союз «Український фронт» став носієм думки десятків мільйонів наших співвітчизників і цю думку мають почути всі, - сказав Михайло Добкін. – Від імені тієї частини населення, яка не підтримує рух на Майдані за руйнування України, я вважаю, що ми повинні вступити у переговорний процес з тими, хто говорить від імені Майдану.

Він додав, що союз виступатиме з ініціативою провести референдум, аби скасувати остаточно депутатську недоторканність та скоротити кількість народних депутатів, приміром до 300.

- Ми повинні сформувати наші вимоги, які будемо озвучувати на переговорах на будь-якому рівні. Перше і обов’язкове – це звільнення всіх захоплених будівель, вулиць і площ Києва та інших міст нашої країни без будь-яких умов, і щоб не забули після себе навести порядок, - сказав Михайло Добкін.

Аби мати силу, яка зможе захистити адмінбудівлі від протестувальників, він запропонував створити народну гвардію із числа воїнів-афганців, учасників локальних війн, представників козацтва, бійців «Оплоту», "Нічних вовків" (байкерів) та членів спортивних об’єднань.

Після зльоту всі бажаючі записалися до гвардії.

Штаб-квартира фронту буде розміщена у Харкові. З часом її перенесуть до Києва, а також відкриють представництва в інших містах, зокрема Львові, Тернополі, Івано-Франківську та інших.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта