В. Литвин: Закон про мови розглядати не будуть

02.07.2012 13:58 Влада
Голова Верховної Ради Володимир Литвин обіцяє, що раптово в порядку денному скандальний закопроект про мови не з'явиться.

"На цьому пленарному тижні питання не може і не буде розглядатися. По-перше, він не підготовлений, по-друге, він викликає політичне протистояння і протидію. Це дві причини, достатні для того, щоб не розглядати це питання", - зазначив голова Верховної Ради, пишуть Ліга.Новини.

Литвин запевнив, що даний законопроект раптово в порядку денному не з'явиться: "Він не з'явиться раптово в порядку денному, оскільки до нього більш 2 тис. поправок, комітет зараз працює над цими поправками, тому несподіванок не буде однозначно. Нам потрібно закінчити сесію на нормальній ноті, а над цим питанням хай працюють ".

На думку Литвина, депутати допустили помилку при розгляді проекту в першому читанні - слід було б створити робочу групу, яка за участю фахівців і представників усіх фракцій допомогла б вийти на компроміс.

Раніше сьогодні, виступаючи на засіданні погоджувальної ради, глава парламентського комітету з питань культури і духовності Володимир Яворівський повідомив, що до законопроекту подано 2040 поправок. Комітет у даний час відпрацював близько 280-ти.

Джерело: ЛігаНовини
Автор: Администратор сайта