Українці отримали нові можливості відправки грошових переказів з Європи

Promo
03.10.2018 14:20 Корисно
Фото: zn.ua Фото: zn.ua
ПриватБанк підписав договір з чеською компанією Payment Planet про співпрацю в галузі міжнародних грошових переказів.

Завдяки такій співпраці найдоступніша українцям система грошових переказів PrivatMoney розширює свою присутність на території Чеської Республіки, Польщі, Італії та Франції.

– Наша система зручних і доступних грошових переказів виходить на ринки саме тих європейських країн, де сьогодні працює або відпочиває більшість українців, – Польщі, Чехії та Південної Європи, – говорить член правління ПриватБанку Олексій Шабан. – Унікальні технології банку дозволяють отримувати перекази онлайн просто на картку, причому як у євро, так і в національній валюті.

Надіслати переказ PrivatMoney в Україні можна в євро з будь-якої точки, підключеної до мережі Payment Planet. В Україні перекази PrivatMoney доступні для виплати в понад 2 100 відділеннях і майже в 20 000 банкоматів і терміналів самообслуговування ПриватБанку. Переказ стає доступним для виплати одержувачу через 5 хвилин після його відправлення.

Щоб отримати переказ PrivatMoney у відділенні ПриватБанку, одержувач повинен пред’явити паспорт, назвати операціоністу контрольний номер переказу, суму та валюту переказу, ім’я відправника та країну відправлення. Контрольний номер переказу одержувачу повідомляє відправник переказу.