Огляд букмекера Марафон

Promo
28.05.2021 15:19 Спорт
Букмекерська контора Марафонбет – один з найстаріших і відомих беттінгових операторів на ринку України.

Компанія має величезну клієнтську базу в усьому світі, веде свою діяльність з 1997 року на підставі ліцензії Кюрасао. Про роботу БК ми розповімо в статті, звернемо увагу на її сильні й слабкі сторони.

Сайт Marathonbet

Букмекерська контора Марафон в Україні приймає ставки на спорт на своєму сайті, який доступний українською мовою. Крім того, доступні й інші популярні локалізації:

- англійська;

- турецька;

- російська;

- польська;

- португальська;

- грузинська;

- болгарська;

- іспанська та інші.

Крім спортивних парі, в оператора також є й інші азартні пропозиції для своїх клієнтів – казино, віртуальний спорт, тоталізатор і фінансові ставки.

Оформлення сайта контори – стандартне. У центрі знаходяться «гарячі» поєдинки в лайві, ліворуч – основні види спорту в алфавітному порядку, а також окремо винесені популярні спортивні дисципліни. Праворуч – купон, а також промо-пропозиції, які пропонуються букмекером.

Лінія ставок БК

Оператор приймає ставки в режимі прематч, а також лайв. Для прематчу характерні коефіцієнти, вищі за середньоринкові по Україні, а також маржа на рівні 5–8 %. Що стосується Marathonbet live, то в цьому режимі у БК маржа досягає на не найпопулярніших подіях і 15 %, а коефіцієнти – середні по Україні.

Найпопулярніші дисципліни в лінії букмекерського бренду:

- футбол;

- теніс;

- хокей;

- баскетбол;

- волейбол;

- кіберспорт.

Крім того, доступні в цій БК і не наймасовіші види спорту – крикет, скакові перегони, флорбол, шахи, крикет, гольф, дартс, собачі бігові перегони.

Для ставок у режимі лайв для зручності своїх клієнтів беттінговий оператор Marathonbet пропонує спеціалізовані матч-центри зі статистикою і результатами.

Технічна підтримка клієнтів

Якщо під час гри у беттора виникають будь-які питання або проблеми, він може звернутися по допомогу в саппорт. Для цього можна використовувати онлайн-чат на офф-сайті, телефонну лінію для гравців з України – 0800801172, а також електронну пошту [email protected]. Співробітники саппорту спілкуються українською, російською, а також англійською та іншими мовами. Найшвидший спосіб зв’язатися з підтримкою – написати в чат. Час відповіді становить не більше 1–2 хвилин.

Букмекерська контора Марафонбет

Платежі

Букмекерський бренд підтримує великий список доступних систем для проведення платежів. Після реєстрації в БК новий клієнт може поповнити рахунок через банківські карти, системи платежів Вебмані та advCash, криптовалюту. Мінімальна сума на депозит – від 34 гривень. Що стосується виведення, то підтримуються всі ті ж способи, що і для депозиту. Мінімальна сума, доступна для кешауту, становить 64 гривні.

Підведення підсумків

Букмекерська контора Marathonbet – авторитетний беттінговий бренд на українському ринку, який лояльно ставиться до своїх клієнтів, не урізує ліміти і пропонує високі коефіцієнти та широку лінію для укладання спортивних парі.

Автор: Савелій Мякушко