Прогноз «СК» на Лігу чемпіонів: В очікуванні гольової «перестрілки»

04.04.2018 17:15 Спорт
Фото: reuters.com Фото: reuters.com
4 квітня в рамках чвертьфіналу ЛЧ відбудеться перший поєдинок між «Ліверпулем» і «Манчестер Сіті».

Сьогодні почнеться боротьба за путівку в півфінал Ліги чемпіонів англійськими «Ліверпулем» і «Манчестер Сіті». Обидві команди в цьому сезоні закохали в себе безліч уболівальників по всьому світу. І в першу чергу завдяки своїй яскравій і результативній грі. І тому кожен нейтральний глядач очікує в обох матчах цього протистояння побачити достатню кількість голів. Ми стаємо з цими вболівальниками в один ряд, адже на це є кілька причин.

«Ліверпуль» — команда, яка біжить, грає, забиває. При цьому досить слабо виглядає в обороні, навіть незважаючи на наявність найдорожчого захисника в історії футболу Вірджіла ван Дайка. Тому ймовірність того, що «Лівер» не пропустить хоча б на «Енфілді», наближається до нуля. Сьогодні ввечері «червоні», швидше за все, пропустять і, може, не один раз, але припускаємо, що зможуть піднести масу неприємностей оборонцям «Сіті». Як це і було в січневому матчі АПЛ, коли команда Юргена Клоппа завдала першої поразки «блакитним» у внутрішній першості 4:3. Тоді «червоні» мали вигравати розгромно, але в кінцівці поєдинку втратили концентрацію, пропустили двічі і взагалі могли втратити таку жадану і заслужену перемогу.

 

Фото: bitterandblue.sbnation.com

«Манчестер Сіті» в цьому сезоні виглядає просто фантастично. І в цьому матчі вболівальники очікують побачити від «блакитних» звично потужний футбол, що, без всяких сумнівів, «городяни» і демонструватимуть сьогодні на «Енфілді».

Ще на стороні того, що матч буде багатим на голи, — статистика. «Ліверпуль» і «Манчестер Сіті» — найрезультативніші команди в цьому розіграші АПЛ. «Червоні» забили 75 голів, «блакитні» — на 13 більше. В середньому в іграх «городян» у внутрішній першості забивається 3,5 м'яча за гру, в матчах мерсисайдців — усього на 0,1 менше. А в очному протистоянні команди обмінялися домашніми перемогами. «Сіті» розгромив «Лівер» 5:0, а потім програв 3:4, про що ми вже казали вище.

Фото: sportsactuantes.com

Наш прогноз — «тотал матчу більше 3 м'ячів». За це вітчизняні букмекери дають близько двійки. Більш ризиковані любителі тоталізатора можуть взяти «тотал більше 3,5» або навіть чотирьох. А щодо переможця першого матчу, то, думаємо, що дуель на «Енфілді» залишиться за господарями.

«Ліверпуль» — «Манчестер Сіті» — «тотал більше 3» за 2.

Розмір ставки — 20250 умовних фішок.

У банку «СК» 0 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко