Прогноз СК: «Аристократи» впораються з «шершнями»

05.02.2018 12:55 Спорт
Фото: watfordfc.com Фото: watfordfc.com
Сьогодні, 5 лютого, в заключному поєдинку 26-го туру англійської Прем'єр-ліги «Уотфорд» прийматиме лондонський «Челсі».

«Уотфорд» зараз знаходиться в глибокій кризі. «Шершні» з жовтня провели 20 ігор у всіх турнірах і виграли тільки в п'яти. Одна з цих перемог припала на домашній матч проти «Брістоль Сіті» в рамках Кубка ФА. А в чемпіонаті «Уотфорд» вигравав востаннє в кінці минулого року. У 2018-му «шершні» двічі програли і стільки ж зіграли в нічию. Через погані результати керівництво клубу вирішило змінити головного тренера — замість португальця Марко Сілви команду очолив Хаві Грасія. Іспанський фахівець на новому місці роботи провів всього два матчі — вилетів від «Саутгемптона» в Кубку і зіграв внічию зі «Стоком» у внутрішній першості. Здається, що і в цьому матчі Грасія не зможе здобути дебютну перемогу.

По-перше, колектив тільки звикає до нового наставника, і невідомо скільки часу знадобитися Хаві, щоб втілити в життя всі свої задуми. По-друге, лазарет «Уотфорда» переповнений під зав'язку — аж вісім чоловік. Плюс під питанням участь у звітному матчі основного голкіпера команди Ауреліо Гомеса і центрального захисника Юнеса Кабула. А по-третє, рівень суперника «Уотфорда» не по зубах команді Грасії.

Фото: watfordfc.com

«Челсі» в минулому турі несподівано в рідних стінах був розгромлений «Борнмутом» (0:3). Столичний клуб напевно захоче відразу ж реабілітуватися за таку принизливу поразку.
У стані «аристократів» очікується поява у старті новобранця Олів'є Жиру, який в кінці минулого місяця змінив «Арсенал» на «Челсі». Він, як Міші Батшуаї з дортмундської «Боруссії» і П'єр-Емерік Обамеянг з «Арсеналу», які теж змінили клубні прописки в кінці минулого трансферного вікна, захоче відзначити дебютний матч голом. І, думається, що Жиру заб'є.

Фото: chelseafc.com

Вважаємо, що в цьому матчі можна сміливо брати «чисту» перемогу «Челсі», за що в середньому вітчизняні букмекери дають близько 1,6. Також варто звернути свою увагу і на фору «Челсі». Наприклад, взяти «аристократів» «з форою -1». Тут коефіцієнт привабливіший — майже двійка.

«Уотфорд» — «Челсі» перемога гостей за 1,6.

Розмір ставки — 10000 умовних фішок.

У банку «СК» залишилося 5000 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко