Прогноз СК: «Фармацевти» дадуть бій чемпіону

12.01.2018 17:55 Спорт
Фото: fcbayern.com Фото: fcbayern.com
Сьогодні, 12 січня, матчем «Байєр» — «Баварія» повертається Бундесліга.

«Байєр» — «Баварія», початок — о 21.30 за київським часом

Після майже місячної зимової паузи повертається німецька Бундесліга. І поновлюється вона цікавим поєдинком в Леверкузені, де місцеві «фармацевти» приймуть чинного чемпіона, мюнхенську «Баварію».

Думаємо, що в рідних стінах леверкузенцям під силу поборотися з «Баварією» і зачепитися в цьому матчі за очки. «Фармацевти» досить непогано грають удома. За підтримки рідних трибун підопічні Хайко Херрліха жодного разу не програли — чотири перемоги і стільки ж нічиїх. Колектив з Леверкузена зараз веде серйозну боротьбу за потрапляння в Лігу чемпіонів, і у них кожне очко дуже дорогоцінне. Тому вони будуть битися з усією спритністю за залікові бали як сьогодні, так і в наступних матчах.
«Баварія» вже зараз має 11-очковий відрив від «Шальке», яке йде другим. До речі, якщо «Байєру» вдасться здолати чинного чемпіона, то леверкузенці обійдуть гельзенкірхенців і як мінімум добу будуть займати їх місце.

Фото: bayer04.de

З таким гандикапом «Баварії» перед конкурентами втрата очок команди Юппа Хайнкеса в Леверкузені не смертельна. До того ж з досвіду останніх років мюнхенці важко вкочуються в сезон після зимової паузи. У минулому році вони на виїзді мінімально здолали «Фрайбург» 2: 1, а в позаминулому — з таким же рахунком виграли в гостях у «Гамбурга». Втім, «Байєр» значно сильніший за ці команди. А в 2015-му мюнхенці й зовсім були розгромлені в Вольфсбурзі однойменним колективом 4:1.

Фото: smotri-football.ru

У цьому матчі на боці «Байєра» і статистика очних зустрічей на «Бай-Арені». У поточному десятилітті команди в Леверкузені в рамках Бундесліги зустрічалися вісім разів, і лише в одному випадку була зафіксована перемога мюнхенців. Датована вона березнем 2013 року, тоді «Баварія» виграла 2:1 і зробила це завдяки автоголу на 87-й хвилині. В інших семи поєдинках «Байєр» перемагав двічі, інші п'ять матчів закінчувалися внічию.

У цьому матчі ми віримо в «фармацевтів» і робимо наступний прогноз — «Байєр» «з форою +1», за що в середньому дають непогані 1,52. Думаємо, «повернення» — це найгірше, що може нас очікувати. Можна сміливо робити ставку і «1Х», де «кеф» в районі двійки. Але ми зіграємо обережніше.
Також, виходячи зі статистики, можна ще зробити ставку і на голи. У всіх вищезгаданих восьми матчах у Леверкузені лише раз команди забивали тричі. Тому свою увагу можна звернути на ставку «тотал матчу менше 3», за що дають 1,9-2.

Ставка «СК»:

«Байєр» — «Баварія» «Байєр»з «форою +1» за 1,52.

Розмір ставки — 5288 умовних фішок.

У банку «СК» залишилося 22000 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко