Прогнози на футбольні матчі Північна Ірландія — Швейцарія і Хорватія — Греція

09.11.2017 14:00 Спорт
Фото: rsport.ria.ru Фото: rsport.ria.ru
«СК» підготував прогнози на матчі плей-оф відбору до чемпіонату світу з футболу 2018, які відбудуться сьогодні, 9 листопада. Їх початок — о 21.45 за київським часом.

Північна Ірландія — Швейцарія

Обидві команди в своїх групах досить впевнено пройшли цей етап і за кілька турів до кінця гарантували собі мінімум місце в стикових матчів. Але, якщо у випадку з Північною Ірландією, яка була в секстеті з Німеччиною, вище як на друге місце розраховувати не доводилося, то ось швейцарці могли потрапити в Росію напряму. Для цього їм треба було не програти в останньому матчі Португалії, але в підсумку вони поступилися Роналду і компанії (0:2).

В цій парі фаворитом на поїзду до Росії, зрозуміло, є швейцарці, але підопічні Мартіна О'Ніла без бою не здадуться, це точно. Північна Ірландія себе зарекомендувала, як команда з характером і сильним бойовим духом. А також з дисциплінованою і надійною обороною, яку в Великобританії ніхто з суперників по групі, крім Німеччини, не зміг засмутити.

 

Фото: rsport.ria.ru

Швейцарці звичайно хороша команда з іменитими гравцями, але в цьому протистоянні з бойовитою «зелено-білою армією» їй буде не легко, тим більше в чужому «лігві». Думаємо, що в цій грі буде максимум боротьби і мінімум небезпечних моментів. Ніхто з команд не буде сильно бігти вперед, адже пропущений м'яч в таких іграх має дуже велике значення. Тому думаємо, що гра закінчиться або «сухою» нічиєю, або мінімальною перемогою господарів 1:0. Тут можна або брати «низ», або Північну Ірландію. Ми віддамо перевагу непрограшу господарів, за що вітчизняні буки дають досить непогану «відповідь» — 1,7.

Хорватія — Греція

Хорвати, які до старту відбору до ЧС-2018 були явними фаворитами групи І, тримали своїх уболівальників в напрузі до самого останнього туру. Тільки завдяки перемозі в Україні, «картаті» вийшли з секстету з другого місця. Греки прогнозовано пропустили вперед Бельгію, але зуміли випередити боснійців і пройти в стикові матчі. У цьому відборі «елліни» показали бляклий футбол в атаці, але в той же час надійно відіграли в обороні, пропустивши всього шість м'ячів, три з яких їм забили бельгійці.

Фото: sports.ru

До цього матчу хорвати підходять в повній бойовій готовності, без кадрових втрат. Головний тренер Греції Міхаель Скіббе теж може розраховувати на всіх найсильніших, за винятком центрального захисника Костаса Маноласа, який пропускає цю гру через дискваліфікацію.

Фото: rsport.ria.ru

Як і в Північній Ірландії, так і в Хорватії, думаємо, матч буде малорезультативним. Зрозуміло, господарі гратимуть першим номером, і захочуть саме в рідних стінах вирішити долю путівки на ЧС, але це у них навряд-чи вийде. Греки зроблять акцент на надійну оборону, але, думаємо, зважаючи на відсутність провідного захисника Маноласа, хоча б один раз захисні редути «еллінів» дадуть збій. У цій грі ми зробимо ставку просто на «чисту» перемогу Хорватії за 1,4, але більш азартні гравці можуть звернути свій погляд на «суху» перемогу балканців.

Ставка «СК» «двійником»:

Північна Ірландія не програє за 1,7 та «чиста» перемога хорватів за 1,4. Підсумковий коефіцієнт — 2,38.
Розмір ставки — 5000 умовних фішок.
У банку «СК» залишилося 15000 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко

Автор: Администратор сайта