Прогнози на футбольні матчі «Янг Бойз» — «Динамо» і «Локомотив» — «Шериф»

02.11.2017 18:12 Спорт
Фото: isport.ua Фото: isport.ua
«СК» пропонує любителям ставок звернути свій погляд на два матчі четвертого туру Ліги Європи, які пройдуть сьогодні, 2 листопада, в Берні і Москві.

«Янг Бойз» — «Динамо», початок — о 20:00.

Спершу ми відправимося в Берн, де місцевий «Янг Бойз» прийме київське «Динамо». У столиці Швейцарії команди зустрінуться вже вдруге в сезоні. До цього вони перетиналися минулого літа в рамках кваліфікації Ліги чемпіонів, і той вояж киян виявився вкрай невдалим — столичні футболісти поступилися 0:2 і вилетіли з ЛЧ. Щось подібне ми очікуємо побачити і в цей раз. І на користь цього результату є кілька причин.

По-перше, «Динамо» зараз в кризі. Так, воно може після низки слабких матчів видати якийсь феєричний матч або його відрізок, наприклад, як другий тайм виїзного матчу з «Партизаном» (українці після першого тайму програвали 0:2, але в підсумку перемогли — 3: 2). Але навряд чи щось подібне буде зараз. Безвиграшна серія «Динамо» в Українській Прем'єр-лізі налічується вже п'ять матчів, а якщо врахувати домашню баталію з командою Адольфа Хюттера і нічию в основний час в Кубку проти «Олександрії», то в усіх турнірах всі сім виходить. Плюс Олександр Хацкевич вже встиг повторити антирекорд Олега Блохіна, набравши 26 очок в 13 матчів внутрішньої першості.

По-друге, штучне поле швейцарців. Для місцевих футболістів воно, зрозуміло, є козирем, а ось «Динамо» навряд чи до нього пристосувалося після серпневого матчу. І останнє за списком, але не за значенням. «Янг Бойз» зараз перебуває в хорошій формі, про що свідчить перше місце з семиочковим відривом від «Базеля» в Суперлізі. Зрозуміло, ставити київське «Динамо», навіть не дивлячись на всі їх поточні труднощі, в один ряд зі швейцарськими командами нерозумно, але те, що «бджоли» перебувають у відмінних кондиціях — це факт.

Фото: isport.ua

Виходячи з усього вище викладеного, думаємо, що «Янг Бойз» повторить результат тримісячної давності і переможе українців. Але ми поступимо обережніше і зіграємо не «чисту» перемогу команди Адольфа Хюттера, а візьмемо їх з «нулем», за що букмекери в середньому дають непогану «відповідь» 1,61.

«
Локомотив» — «Шериф», початок — о 20:00.

Зі столиці Швейцарії переміщаємося в Росію, Москву, де «Локомотив» прийме молдавський «Шериф». «Залізничники» минулої неділі приголомшили всю країну, й не тільки, розгромивши на виїзді пітерський «Зеніт» 3:0. Завдяки цьому команда Юрія Сьоміна очолила турнірну таблицю. Після такого тріумфу столичні футболісти перебувають у піднесеному настрої та на куражі можуть добути третю перемогу поспіль у всіх змаганнях. І для цього у них є всі шанси, адже суперником їх сьогодні буде тираспольський «Шериф». Перший матч цих команд у столиці Молдавії закінчився нічиєю 1:1. Хоча в тій грі господарі поля «возили» москвичів, і заслуговували повноцінні три очки, але зараз такого не буде.

Фото: fclm.ru

«Локо» на підйомі і захоче якомога швидше забезпечити собі єврокубкову весну. А для цього треба перемагати у тираспольців в Москві. Думаємо, команда Юрія Сьоміна зіткнеться з певними труднощами, але бажаної перемоги доб'ється. На це і робимо свою ставку, за що «буки» в середньому дають 1,43.

Ставка «СК» «двійником» — «Янг Бойз» — «Динамо»«Янг Бойз» з «0» за 1,61 та «чисту» перемогу «Локомотива» за 1,43. Підсумковий коефіцієнт — 2,3.
Розмір ставки — 4000 умовних фішок.
У банку «СК» залишилося 20000 фішок при стартових 20000.


Бонус
Статистикою на статисти
ку

АЕК — «Мілан», початок — о 20:00
«Мілан» подасть більше 4,5 кутових — 1,72.

Тут докладно свою ставку аргументувати не будемо, просто наведемо статистику. Міланці в цьому сезоні провели у всіх турнірах (Серія А і Ліга Європи) 18 матчів, за які подали рівно 100 кутових. Виходить в середньому за матч гравці «россонері» виконували це стандартне положення, 5,55, чого власне нам і вистачає для виграшу нашої ставки.

Але є зворотний бік медалі. Італійці подавали менше п'яти разів в семи матчах, з яких п'ять разів «росоннері» грали на виїзді. І ці п'ять кутових вони не подали ні в одному з трьох виїзних матчах в ЛЄ. Але, в більшості цих матчів італійці вигравали і робили це переконливо.
У світлі того, що їх сьогоднішній суперник досить міцний, грецький АЕК, не думаємо, що міланці заб'ють на виїзді грекам багато голів. Швидше за все, гра буде малорезультативною, а ось кількість кутових достатнім. В першу чергу це стосується «Мілана».

Сашко Комаренко

 

Автор: Администратор сайта