Віце-капітан «Роми» ризикує пропустити матч проти «Шахтаря»

20.02.2018 16:11 Спорт
19 лютого ввечері борт з делегацією римської «Роми» прибув до Харкова, де 21 лютого італійці проведуть перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти донецького «Шахтаря».

А сьогодні, 20 лютого, пройшли традиційні для ЛЧ передматчеві заходи — прес-конференція та тренування. Анонсувалося, що на зустріч з журналістами головний тренер «вовків» Еусебіо Ді Франческо прийде в компанії віце-капітана команди Алессандро Флоренці. Але в підсумку замість нього прийшов капітан команди Даніеле Де Россі. Ді Франческо пояснив відсутність Флоренці:

«Він погано себе почуває, якби матч був сьогодны ввечері, то він би точно не зіграв, а так у нас є майже доба. Рішення по ньому прийматиметься перед грою. На сьогоднішньому тренуванні його не буде — він залишився в готелі», — розповів коуч Роми.

Головний тренер римлян відзначив силу донецької команди.
— «Шахтар» володіє неймовірним атакуючим потенціалом, і ми знаємо його силу. Думаю, що шанси в цій грі 50 на 50, — розповів італійський фахівець.
Де Россі підкреслив, що погода в Україні як для нього, так і партнерів незвична, але вона не має ключовий вплив на кінцевий результат.
— Можливо, нам буде важко перші 5-10 хвилин, але потім все вирішуватимуть футболісти, а не погода. Якби погода вирішувала багато, то «Шахтар» або «ЦСКА» вигравали б ЛЧ, але цього не відбувається, — зазначив досвідчений півзахисник.

Відповівши на запитання журналістів, тренер з гравцем вирушили на тренування, яке розпочалося з традиційної розминки. Після цього футболісти провели двосторонку на одній половині поля.

Савелій Мякушко

Теги: